• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Muhafazakarlar için şimdi ‘Yat’ zamanı!

Muhafazakarlar için şimdi ‘Yat’ zamanı!
Tesettürlü hanımların, aileleriyle rahat bir tatil yapması için sadece kadın personelden oluşan milyon dolarlık yatlar muhafazakar kesimden yoğun ilgi görüyor.

Muhafazakarlar için şimdi ‘Yat’ zamanı!

Tesettürlü hanımların, aileleriyle rahat bir tatil yapması için sadece kadın personelden oluşan milyon dolarlık yatlar muhafazakar kesimden yoğun ilgi görüyor. Yeni nesil yatçılık olarak tanımlanan tatil konsepti ile tesettürlü kadınlar rahatça güneşlenip, denize girebiliyor. Sadece kadın kaptan ve kadın kamarotların hizmet verdiği yeni nesil yatçılık hizmetinin mimarı ise Quattromarine Yatçılık’ın sahibi Sedat Aktaş, şunları anlattı:

DEVRE MÜLK YAT: ‘’Teknedeki erkek personel bazı muhafazakar aileleri rahatsız ediyordu. Kadın personelin bu işe girmesiyle muhafazakar aileler rahat bir tatilin keyfini çıkarıyor. Muhafazakar çevrede, yat merakı artınca, özellikle kadınların güvertede daha rahat güneşlenip denize girebilmesi için kadın personel modası başladı. Yatta kaptan, kamarot ve 2 personel var, hepsi de kadın. Yatların kiralanma metodu ise devrekmülklerdeki gibi. 5 yıllığına kiralıyorsunuz ancak yılda sadece 9 gün kullanabiliyorsunuz. 7 günü yaz 2 günü kış oluyor.”

70 BİN EURO: 5 yıllık maliyet 70 bin Euro’dan başlayıp 150 bin Euro’ya kadar çıkıyor. Şu an devremülk olarak kadın personelin çalıştığı yatları kiralayan müşteri sayım 25. Bu müşterilerim arasında hükümetten de, muhalefetten de, iş dünyasından da çok önemli isimler var. Teknelerimiz de Kur’an, seccade ve İncil bulunuyor. Altın varaklı mobilyalar, porselen yemek takımları, jakuzi, internet gibi her ayrıntının olduğu bir yaşam alanı oluşturduk. Hepimiz Müslümanız. Eşim kapalı değil. Ancak geleneksel bir aile yapım var.’’

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim