• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Müşterek Meslek Komite toplantısı yapıldı

Müşterek Meslek Komite toplantısı yapıldı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Müşterek Meslek Komitesi toplantısı, DTO Meclis Üyelerinin katılımıyla Ataköy Sheraton Oteli Balo Salonu'nda yapıldı.

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Müşterek Meslek Komitesi toplantısı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka'nın katılımıyla Ataköy Sheraton Oteli Balo Salonu'nda yapıldı.

Toplantının oturum başkanlığını İMEAK DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ve İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin kalkavan üslendi.

Toplantıya, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Kıyı Yapıları ve Tersaneler Genel Müdürü Hızırreis Deniz, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Turgay Kaya, Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Azman, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Caner Arseven, Daire Başkanı Okay Kılıç, İstanbul Liman Başkanı Hüseyin Gani Aygün, TOBB Başkan Vekili Halim Mete, TOBB Denizcilik Sektör Başkanı Erol Yücel, GİSBİR Başkanı Murat Kıran, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, GESAD Başkanı Ziya Gökalp ve sektör temsilcileri ile Meclis üyeleri katıldı.

16 KİŞİ SÖZ ALDI, SUAT HAYRİ AKA TEK TEK CEVAP VERDİ

İMEAK DTO Müşterek Meslek Komitesi toplantısının açılış konuşmasını İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu yaptı.

Sektörün sorunlarının ifade eden meclis üyeleri ve sektör temsilcileri yapılması gereken konuları ve çözüm yollarını dile getirdiler.

Kenan Türkantos, Sinan Şen, Murat Kıran, Murat Kul, Arif Ertik, Mahmut Aydın, Cihan Ergenç, Sadettin Bülbül, Abbas Kolçalar, Recep Düzgit, Gündüz Nalbatoğlu, Ziya Gökalp, Erdem Ağar, Arif Yılmaz, Şenol Morgül ve Başaran Bayrak söz alarak, mesleki konulardaki sorunlarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka'ya bilgi verdiler.

Diğer taraftan Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oral Erdoğan, sektördeki gelişmeler ve ekonomi verilerini içeren bir sunum yaptı. Ayrıca sunum sonrası YÖK tarafından onaylanan bir müjdeyi meclis üyelerine duyuran Prof. Dr. Oral Erdoğan, ilk kez, Denizcilik Fakültesi'nin dışında Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Deniz İşletmeciliği Yönetimi Bölümü'nün açılacağını kaydetti.

dto2.20140220110907.jpg

dto3.20140220110937.jpg

dto4.20140220111029.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim