• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Mysia Havacılık Festivali için geri sayım

Mysia Havacılık Festivali için geri sayım
Edremit Körfezi'nde düzenlenecek Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, için geri sayım başladı.
Edremit Körfezi'nde gerçekleşen en özel etkinliklerden biri olan Mysia Havacılık Festivali 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde gerçekleştirilecek. "Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali" 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Edremit Körfezi'nde gerçekleştirilecek. 2012 yılında ilki yapılan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, bölge halkının yanı sıra turistlerin de büyük ilgisini çekmişti. Geçen yıl yurt dışından 22, yurt içinden 30'a yakın misafir uçağın geldiği festivalde 280 öğrenciye de havacılık deneyimi kazandırıldı. 
 
Geleneksel hale gelen Havacılık Festivali Körfez Sportif Havacılık Kulübümüz tarafından düzenlenmeye devam ediyor. Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali ile birlikte Türkiye'de ilk kez 'Gece akrobasisi' yapılmış olacak. Avrupa'nın birçok ülkesinden, özel olarak bu gösteriyi izlemek için meraklı çok sayıda turistin geleceği bu gösteri, İngiltere'den bölgemize uçacak SWIP TEAM isimli, iki uçaklık 'gece akrobasi timi' tarafından pyro show gerçekleştirilecek. Festivalin en önemli aktivitelerinden biri de, ülkemizin gözbebeği akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk tarafından, Mor Menekşe isimli uçağı ile yapacağı müthiş hava akrobasisi olacak. Ayrıca THK ekipleri rengarenk paraşütleriyle göklerimizi şenlendirecek, paramotor ve microlight gösterileri sunacaklar. 
 
Festivalde ülkemizin önde gelen uçuş okulları tanıtım ve gösteri uçuşları yapacak, değişik bölgelerden gelecek havacılık kulüplerine ait uçuş ekipleri göklerimizi süsleyecek. Bölgemiz okullarından seçilecek başarılı öğrencilerle ödül uçuşları ve bu yıldan itibaren bağışçılarımıza özel "halk uçuşları" gerçekleştirilecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim