• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Naci Koloğlu: Üçüncü Havalimanını istiyoruz!

Naci Koloğlu: Üçüncü Havalimanını istiyoruz!
Yıllık 1,5 milyar dolar ciroya sahip Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik ve enerji şirketlerinden Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, enerjide 6 milyar dolarlık yatırım portföyüne ulaşmayı hedeflediklerini söyledi...

 

Dünyanın en büyük ikinci projesi olacak üçüncü havalimanına talip olduklarını anlatan Koloğlu, Aliağa'da 600 milyon dolara sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminali yatırımına başlayacaklarını dile getirdi.
 
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, kurul üyeleri ve bir grup gazeteci Kolin İnşaat'ın Doğu Karadeniz'de Giresun'da Akköy 1-2'nin de bulunduğu HES projelerini yerinde inceledi. Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, gazetecilere hedefleriyle ilgili bilgiler verdi. Dünyanın en büyük ikinci projesi olacak, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına talip olduklarını anlatan Koloğlu, dünya doğalgaz piyasasını sarsan kaya gazının fiyatları düşüreceğini ve bu sebeple Aliağa'da 600 milyon dolara sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminali yatırımına başlayacaklarını anlattı.
 
Havalimanı işletmeciliğinde tecrübeli olmamasına rağmen havalimanını istediklerini ifade eden Koloğlu, gerekli çalışmaları yapacaklarını ve bu konuda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.
 
Havalimanını işletmek istediklerini sözlerine ekleyen tecrübeli yönetici, bu konuda çalışmaya başladıklarını ve ihaleye sürecine hazır gireceklerini belirtti.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim