• BIST 9720.46
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Naiboğlu, KEGK-7 kazasını araştıracak

Naiboğlu, KEGK-7 kazasını araştıracak
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kaza Araştırmaları Daimi Kurulu Başkanı Hasan Naiboğlu’nu, KEGK-7 deniz kazası araştırmak üzere görevlendirdi.

 

Hasan Naiboğlu, KEGK-7 deniz kazasını araştıracak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kaza Araştırmaları Daimi Kurulu Başkanı Hasan Naiboğlu’nu, KEGK-7 deniz kazası araştırmak üzere görevlendirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanlığı Kaza Araştırmaları Kurulu Başkanı Hasan Naiboğlu, 4 Aralık 2012 tarihinde kayalıklara çarparak parçalanan ve 3’ü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personeli ve bir balıkçının ölümü ile sonuçlanan, KEGM-7 Deniz Kazasını araştırmak için çalışmalar başladı.

Hasan Naiboğlu Başkanlığı’ndaki UDH Bakanlığı Kaza Araştırmaları Daimi Kurulu,Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı başta olmak üzere, Baş Enspektör Adnan Aşırok, Gemi Kurtarma Daire Başkanı Aslan Dede ve Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Bedri Olcay Özgürce’nin ifadelerini alacak.  

Kaza Araştırmaları Daimi Kurulu, ayrıca KEGK-7 deniz kazasından yaralı kurtulan Ahmet Kasarcı, Harem Tahlisiye İstasyonu’ndan o gün için görevlendirilen Seçkin Özdemir, kötü hava şartlarından dolayı denize çıkmayı reddeden KEGK-7 botunun o günkü görevli kaptanı Rıfkı Çırtlık ve bot mürettebatı ile birlikte, Şile Tahlisiye İstasyonu’nda görevli personel ile görüşeceği öğrenildi.

Diğer taraftan, Kaza Araştırmaları Daimi Kurulu’na gelecek belge ve dokümanlar ışığında, olayla ilgili kurum içinden bazı isimlerin bilgisine başvuracağı kaydedildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanlığı Kaza Araştırmaları Kurulu hazırlayacağı raporu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a sunacak.

Haber: Recep CANPOLAT - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com (ÖZEL HABER)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim