• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Nar Boats ile denizde lüksün keyfini sürün

Nar Boats ile denizde lüksün keyfini sürün
İstanbul Boğazı ve adalarda özgürce zaman geçirmek, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp denizin maviliğinde büyülenmek ve kusursuz hizmet isteyenler için yeni adres; Nar Boats

Nar Boats yatları ile denizde lüks yaşamın keyfini sürün

İstanbul Boğazı ve adalarda özgürce zaman geçirmek, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp denizin maviliğinde büyülenmek ve kusursuz hizmet isteyenler için yeni adres; Nar Boats

Deneyimli kaptanları ve bütün ihtiyaçlarınızı titizlikle karşılayabilecek eğitimli mürettebatı ile hayallerinizin ötesinde bir deniz tatilini Nar Boats yatlari ile gerçekleştirebilirsiniz.

Çeşitli ebatlarda Azimut yat filosu ile hizmette bulunan Nar Boats, size denizde lüksün tadını doya doya çıkartabileceğiniz imkanı sunuyor.

Web sitesini ziyaret ederek kolayca kiralayabileceğiniz yatlar ile İstanbul’ dan harika kaçış planları yapabilirsiniz. İsteğinize göre lüks tekne filosundan size uygun seçeceğiniz motor yatlar ile mehtap turuna çıkabilir, haftasonu keyfi yapabilir ya da uzun süreli tatiller ile kendinizi şımartabilirsiniz.

Yaz döneminde Göcek’ te de bulunacak olan Azimut Motor Yatlar ile güneyin keyfini çıkarmak çok moda. Rotanızı dilediğiniz gibi belirleyip Akdeniz ve Ege’ nin tüm güzelliklerini yüksek hizmet kalitesi ve konfor ile keşfedebilirsiniz. En güzel koylarda, adalarda, yeşile mavinin binlerce tonunun kaynaştığı doğal ortamlarda ve boğazda tatiliniz Nar Boats'un motor yatları ile muhteşem geçecek.

Temmuz ayında Azimut yat filosuna 200 kişilik ziyafet teknesini de ekleyecek olan Nar Boats 2012 yılında lüks yat kiralama sektörünün lideri olmayı hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim