• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Nasair, İSG'den uçuşlarına başladı

Nasair, İSG'den uçuşlarına başladı
Suudi Arabistan’ın ilk ekonomik havayolu şirketi nasair, Türkiye seferlerine başladı.

Nasair Türkiye uçuşlarına başladı

Suudi Arabistan’ın ilk ekonomik havayolu şirketi nasair, Türkiye seferlerine başladı. Cidde ve Riyad’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Adana ve Hatay’a haftada 11 sefer gerçekleştirecek nasair, böylece uluslararası uçuş noktalarını 21’e çıkardı.

Suudi Arabistan’ın ilk ekonomik havayolu şirketi nasair, artık Türkiye’ye de uçuyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı uçuş noktalarına ekleyen nasair, Suudi Arabistan’dan Adana ve Hatay’a direkt uçuş gerçekleştiren ilk havayolu olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Suudi Arabistan’da yaşayan ve çalışan Türk vatandaşlarının talebini karşılayan nasair, aynı zamanda her yıl hac ve umre ziyareti için bu ülkeye gideceklere de büyük kolaylık sağlıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 14 Mart 2011’de gerçekleştirilen ilk seferin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO'su Gökhan Buğday, nasair'in Suudi Arabistan’daki tek düşük maliyetli havayolu olduğu için ve uçuşlarının çok yoğun olması nedeniyle kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, nasair'in bu uçuşlarla çeşitli gruplara da değişik fiyatlarda bilet imkanı sağladıklarını ve bu imkanı Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçacak olan özellikle hac ve umre yolcuları için de büyük kolaylık sağlayacağını söyledi.

Bunun için nasair ve diğer yetkililere teşekkürlerini sunan Buğday "Diğer taşıyıcılarda da bu noktaların açılması bizim için büyük imkan ve kolalaylıklar sağlayacak. Yolcularımız için de daha değişik tarifelerde daha değişik saatlerde ve ücretlerle uçma imkanı getirecektir. Nasair, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günü olmak üzere haftada 4 gün olarak seferlerini gerçekleştirecek" dedi.

Nasair Satış Müdürü Turki Al Jawini ise, “Türkiye’den 3 yeni noktayı uçuş ağımıza katarak nasair’in yurtdışı uçuş noktalarını 21’e çıkarttık. Nasair olarak geldiğimiz noktadan gurur duyuyoruz. Değerli yolcularımız için hizmet kalitemizi ve uçuş ağımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz” diyerek Türkiye’nin havacılık sektöründeki en büyük bölgelerden biri konumunda olduğuna dikkat çeken Al Jawini, “Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek için her hafta Cidde – İstanbul arasında 4, Cidde- Adana arasında ise 3 direkt sefer koyduk. Ayrıca haftada 2 olmak üzere Antakya-Cidde, Antakya-Riyad arasında direkt uçuşlar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

2011 için yeni destinasyon Pakistan olacak

Riyad, Cidde, Daman ve Medine'den haftada toplam 500 uçuşu gerçekleştirdiklerini belirten Jawini, "Bizler hava seyahatlerinde Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki seyahatin önemini görerek bu iki ülke arasındaki yolcu sayılarına baktıktan sonra Türkiye operasyonlarımızı başlattık. 2011 planımız içerisinde Türkiye'den sonra yeni destinasyon Pakistan olacak" dedi. 

 

İlk iki hafta 140 TL'ye uçun

 

İlk iki hafta için fiyatlarının tek yön vergiler dahil 140 TL civarı olacağını vurgulayan Jawini, 15 Mart'ta Adana seferinin 16 Mart'ta ise Antakya seferinin başlayacağını söyledi. Nasair'e verilen destek için her iki ülkenin sivil havacılık yetkililerine teşekkür eden Jawini, bu şekilde bağların daha da gelişmesinin mümkün olacağını belirterek bu başarının bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Embrarer E190s uçakları ile konforlu uçuş

Nasair’ın Türkiye seferleri; modern, konforlu Embraer E190s uçaklarıyla gerçekleştiriliyor. Yolcularına, temel değerleri olan “en iyi zamanlama”, “en iyi servis”, “genç filo” ve akıllı hizmet’’ ile uygun fırsat ve seçenekler yaratarak seyahati daha ekonomik hale getiren nasair, düşük fiyatlı uçuşlar, koltuk seçenekleri,ön ödemelerde, bagajsız biletlerde fırsatlar ve indirimler sunuyor. Fırsatlara www.flynas.com internet sitesinden ve diğer tüm bilet satış kanallarından ulaşılabiliyor.

Bölgedeki en genç ve verimli yakıt kullanımına sahip uçak filosu ile yurtdışında 21, yurtçinde ise 6 noktaya haftada 500 tarifeli uçuş gerçekleştirdiklerini söyleyen Al Jawini, “Yakında yeni uluslararası uçuş noktaları açıklayacağız. Ayrıca direkt rezervasyonu kolaylaştıracak akıllı çözümler ve hizmet ile büyümeye devam edeceğiz” dedi.
Nasair hakkında

Suudi Arabistan’da Şubat 2007’da kurulan nasair, bugüne kadar “akıllı havayolu” konsepti kapsamında temel değerleri olan iyi zamanlama, rekabetçi uçuşlar, genç filo ve akıllı hizmet ile 5 milyon yolcu taşıdı. nasaiar yolcularına 14 uçaklı genç filosuyla yurtiçi ve yurtdışı toplam 27 noktaya haftada 500 uçuş yaparak hizmet veriyor. Bölgedeki en genç filoya sahip nasair, Airbus A320s ile Embraer E190s ve E195 uçaklarıyla hem ucuz bilet seçenekleri, hem de eksiksiz konfor sunuyor.

Haber ve Fotoğraflar: Esra SARIKEÇE - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim