• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Navigator'dan MSC'ye SAP entegrasyonu

Navigator'dan MSC'ye SAP entegrasyonu
Navigator, MSC ve Arkas ortaklığı ile Türkiye’de acentelik hizmeti veren MSC Gemi Acenteliği’nin kullandığı operasyon sistemi ile SAP arasındaki entegrasyonu yapıyor.

Navigator'dan MSC'ye SAP entegrasyonu

Navigator, MSC ve Arkas ortaklığı ile Türkiye’de acentelik hizmeti veren MSC Gemi Acenteliği’nin kullandığı operasyon sistemi ile SAP arasındaki entegrasyonu yapıyor.

Firmalara süreç ve performans iyileştirme, SAP ve doküman yönetim sistemleri ile insan kaynakları alanlarında danışmanlık hizmeti veren Navigator, MSC Gemi Acenteliği’ne SAP uygulaması hizmeti veriyor. Proje kapsamında mevcut operasyon sistemlerinin SAP ile online entegrasyonu sağlanıyor. Böylelikle Satın Alma, İnsan Kaynakları, Bütçe, Muhasebe ve Finansman departmanlarının tümü SAP üzerinden eş zamanlı olarak çalışabilecek. Masraf yeri muhasebesi, yönetimsel karlılık veri ve raporlamaları SAP üzerinden takip ediliyor. SAP’nin HR (İnsan Kaynakları) modülü ile çalışma ve özlük bilgileri takibi, bordro, personel masraf planlama (bütçe) ve işe yerleştirme gibi süreçler tek bir platformdan (SAP) izlenebiliyor. Tüm satın alma süreçleri SRM 7.0 kullanılarak portal üzerinden yürütülerek SAP içinde muhasebeleşiyor. Onay kurgularında esneklik sağlanan sistemde talep-onay-sipariş aşamaları otomatize edilerek tedarik süreci hızlandırılıyor. Geriye dönük raporlama ve belge takibi bilgilerin korunmasını ve her zaman ulaşılabilmesini sağlıyor.

Sözleşme yönetimi sayesinde ise fiyat avantajı korunuyor. Maliyet kontrolü sistemi kurularak dış tedarikçilerden kesilen faturaların MSC Gemi Acenteliği’ne özel oluşturulan tarife sistemi üzerinden kontrolünün sistem tarafından yapılması sağlanıyor. Depocular, forwarderlar gibi sektörel tedarikçilerden MSC Gemi Acenteliği’ne kesilecek faturalar maliyet kontrol analiz sürecine girdikten sonra muhasebeleşiyor. Fatura içerikleri, öncelikle MSC Gemi Acenteliği’nin sisteminde bulunan tarifelerle karşılaştırılıyor ve mutabık kalındıktan sonra işlem yapıldığı için hatalı fatura kesilmesinin önüne geçiliyor. SAP’nin iş zekası çözümü (BW) ile bütçe ve karlılık analizleri çok daha hızlı gerçekleştirilerek kurumsal karar süreçlerinde yönetimsel hızı artırıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim