• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Negmar İskelesi'nde faciadan dönüldü

Negmar İskelesi'nde faciadan dönüldü
Eskihisar-Topçular arasında Negmar Grup'un taşımacılık yaptığı iskelede Bahariye gemisi zamanından önce hareket edince gemiye binmeye çalışan kamyon denize düştü.

 

Eskihisar-Topçular arasında NegmarGrup'un taşımacılık yaptığı iskelede dün gece faciadan dönüldü. Saat 01.45’te Bahariye adlı feribota geçmek üzere hareket eden kamyon, daha gemiye tam geçmeden, gemi hareket etti. Kamyon suya düştü. Kamyon şoförü çaresizce aracının kurtarılmasını bekledi. Gemi içindeki otobüste yolcular ile personel arasında tartışma çıktı.

Olay dün gece Eskihisar-Topçularseferi sırasında yaşandı. Eskihisar İskelesi'ni yanaşan Negmar Grup bünyesindeki Narlı Feribot İşletmeciliği’ne ait Bahariye adlı gemiye araçlar yüklenmeye başlandı.

Saat 01.45 sıralarında ise çevrede büyük bir paniğe yol açan bir olay oldu.  Gemiye yüklenmek üzere olan bir Kamyon, karayı gemiye bağlayan gemi kapağının üzerindeyken geminin ileri gitmesi sonucu kapak üzerindeki kamyonla birlikte denize düştü. Kamyonun dorsesi sulara gömüldü. 

Kamyon şoförü kendi imkanları ile araçtan çıktı. Olay yerine bir çekici çağrıldı. Ancak ilk çekici kamyonu sudan çıkaramayınca ikinci bir çekici çağrıldı. 3 saatlik bir uğraştan sonra araç sudan çıkarıldı. Zaman ilerledikçe, gemide bulunan otobüsteki yolcular arasında da huzursuzluk baş gösterdi. Yolcular ile görevliler arası tartışma çıktı. 3 saatlik beklemenin ardından gemideki diğer araçlar da, ön taraftaki kapak yardımı ile tahliye edildi.

Negmar Denizcilik Genel Müdürü Bülent Şafak, olayı doğrularken, büyük bir zararın oluşmadığına işaret etti. Bülent Şafak, yaşanlar ile ilgili ayrıntılı bir basın açıklaması yapacaklarını ifade etti.

istanbullines.jpg

negmar.20130930130500.jpg

negmar1.20130930130522.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim