• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Nehir firmaları filolarını genişletiyor

Nehir firmaları filolarını genişletiyor
Dünya genelinde artan talebe karşı nehir firmaları filolarına her geçen yıl yeni gemiler katarak en mükemmel hizmeti sunmak için yarışıyor.

Nehir firmaları filolarını genişletiyor

Dünya genelinde artan talebe karşı nehir firmaları filolarına her geçen yıl yeni gemiler katarak en mükemmel hizmeti sunmak için yarışıyor.

Misafirlerine standartların üzerinde özellikler sunan nehir turlarına Türkiye’den de talep giderek artıyor. Hey Travel Trendes Cruise Departman Müdürü Nuran Bayraktar, nehir turlarının dünyanın değişik bölgelerine yapılabildiğini belirterek, özellikle Rusya’daki Volga Nehri’nin en popüler yerler arasında bulunduğunu söyledi. Avrupa’da Tuna ve Ren Nehri turlarının da yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Bayraktar, “Bu turların uzunlukları 7 ile 12 gün arasında. Misafirin yapmayı planladığı mesafeye göre program daha da uzun olabiliyor. Normalde tam bir Tuna turu yapmak için 30 gün gerekiyor. Gemi firmaları bu süreyi müşteri tercihlerine göre farklı turlar sunmak suretiyle oluşturuyor” dedi. Türk turistlerin Volga, Tuna ve Ren turlarına ilgi gösterdiğini anlatan Bayraktar, “Misafirlerimiz farklı limanlar, kentler görmenin yanı sıra muhteşem nehirler üzerinde yolculuk yapma fırsatı yakalıyor. Türkiye’de son zamanlarda nehir turlarına talep arttı” diye konuştu.

Sadece keyfinize bakın

Nehir turlarında her firmanın farklı bir hizmet sunduğunu anlatan Bayraktar, şu bilgileri verdi:

"Örneğin, dünyanın en iyi nehir gemi ödüllerine sahip firması olan UNIWORLD gemilerinde konaklama tam pansiyon olup, yemek sırasında alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz ikram ediliyor. Tur sırasında 6 farklı ekstra tur seçeneği özel rehberler eşliğinde elektronik kulaklık sistemiyle sunuluyor."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim