• BIST 9674.91
  • Altın 2504.937
  • Dolar 32.5855
  • Euro 34.8435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Neoplan sektör tercihi olmayı sürdürüyor

Neoplan sektör tercihi olmayı sürdürüyor
Sektörün öncü firmalarının öncelikli tercihi olan MAN ve NEOPLAN, filolardaki yerini almaya devam ediyor.

Sektörün tercihi NEOPLAN

Sektörün öncü firmalarının öncelikli tercihi olan MAN ve NEOPLAN, filolardaki yerini almaya devam ediyor. Gerçekleştirilen son teslimatlarda, Özkaymak, Lüks Gümüşhane, Tokat Seyahat ve Isparta Petrol firmalarının tercihi NEOPLAN oldu.

Özkaymak Turizm bireyselcilerinden Taşoluk Taşımacılık firması 1 adet NEOPLAN Tourliner otobüs satın aldı. Firma yetkilisi Tuncer Taşoluk, daha önce de NEOPLAN kullandıklarını ve araçtan son derece memnun olduklarını söyledi. Taşoluk, bu bağlamda Özkaymak firması için de NEOPLAN’ı tercih ettiklerini ifade etti. Düzenlenen teslimat töreni ile araç, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından Tuncer Taşoluk’a teslim
edildi.

Lüks Gümüşhane’ye Lüks NEOPLAN

Lüks Gümüşhane firması filosunu NEOPLAN Starliner ile güçlendirdi. Firma ortaklarından İdris Çimen, şirketi Bedirhan Madencilik adına satın aldığı NEOPLAN Starliner otobüsün filolarında bir ilk olduğunu belirtti. NEOPLAN Starliner’ın filolarına prestij ve güç katacağını belirten İdris Çimen, gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarda da NEOPLAN’ tercih edeceklerini ifade etti. Düzenlenen törenin ardından, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Coşkun SARAÇ tarafından satışı gerçekleştirilen araç, Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkililerine teslim edildi.

Tokat Seyahat Tourliner’la yoluna devam ediyor

Tokat’ın sayılı firmaları arasında yer alan Tokat Seyahat, sipariş verdiği 3 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünü törenle teslim aldı. Düzenlenen törende konuşan firma yetkilisi Ahmet Arat, “Teslim almış olduğumuz bu araçlar diğerlerinden farklı olarak desenli laminant parke ve deri koltuk özelliğine sahip. Araçlarımızın yolcularımız için üstün konfor sağlayacağına inanıyorum” dedi. MAN Kamyon ve Otobüs TİC. A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz ile Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer’in de katıldığı törende araçlar firma yetkilileri Ahmet Arat ve Mustafa Tekeli’ye teslim edildi.

Isparta Petrol filosunu NEOPLAN ile güçlendirdi

Isparta bölgesinin merkez firması Isparta Petrol Turizm, filosunu satın aldığı 2 adet NEOPLAN Cityliner ile güçlendirdi. Düzenlenen teslimat töreninde konuşan firma yetkilisi Ömer Baştok, “Araçların peron duruş ve görünümleri oldukça farklı. Gelecek yatırımlarımızda da NEOPLAN siparişlerimiz devam edecek. Yeni araçlarımız firmamızın prestij ve kalitesine değer kattı. Isparta halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Araçlar daha sonra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkilisi Ömer Baştok’a teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim