• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Nestek Marine, Boat Show'a sürat katıyor

Nestek Marine, Boat Show'a sürat katıyor
Yarın açılacak olan Boat Şhow'da Nestek Marina'da yerini alıyor. Nestek Marine, alanında dünyanın bir numarası haline gelen markaları alıcıları ile buluşturuyor.

Nestek Marine, alanında dünyanın bir numarası haline gelen markaları alıcıları ile buluşturuyor.

Kişiye özel ve inovatif ürünleriyle yatçılık sektöründe Türkiye'nin önde gelen üreticileri arasında yer alan Nestek Marine, alanında dünyanın bir numarası haline gelen markaları alıcıları ile buluşturuyor.

Nestek Marine, yarın TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak olan Boat Show Fuarı'na Cigarette Racing Boats, Grady-White Boats ve Sunstream Boatlifts markaları ile katılıyor.

1984 yılından bu yana deniz tutkunları için kişiye özel ve benzersiz tekneler üreten Nestek Marine, alanında bir numara olmuş markaları da Türkiye pazarındaki alıcıları ile Boat Show'da bir araya getiriyor. Fuarda sergilenecek ürünler arasında en dikkat çekici olanı ise Hollywood yıldızlarının gözdesi Cigarette Racing tarafından üretilen '42X' modeli. Kullanıcısına lüks ve konforu en üst düzeyde sunan tekne, sürati ve tasarımı ile tüm rakiplerini gölgede bırakıyor.

Nestek Marine standında sergilenecek diğer markalar ise, gezi ve amatör balıkçılık için tekneler üreten Grady – White Boats teknolojisi ve kullanım özellikleri ile konusunda uzman olan Sunstream Boatlifts.

Boat Show'da sergilenecek en ilgi çekici markalardan biri de hiç şüphesiz Nestek Marine tarafından Türkiye'ye getirilen Cigarette Racing. Kurucusu da yarışçı olan firma, deneyimlerini ürettikleri teknelere yansıtarak, tasarım aşamasından denize indirilene kadar rakipsiz bir hizmet sunuyor. Yarış teknesi olarak üretilmesine rağmen lüks ve konforun en üst seviyede olması, Cigarette Racing'in önemli özelliklerinden bir tanesi. Fuarda sergilenecek '42X' modelinin iki adet '750 beygir gücünde Mercury Racing' motoru bulunuyor.

Satış Sonrası Destek

Ürettiği ve temsil ettiği tüm ürünler için kalitede en üst noktayı hedefleyen Nestek Marine, satış sonrası hizmetlerinde de bu anlayışını sürdürüyor. Distribütörlüğünü yürüttüğü Cigarette Racing'de kullanılan Mercury Racing motorlarının, Türkiye'deki servisi olan Nestek Marine, bu sayede Mercury Racing motor kullanan tüm markalara hizmet veriyor.

Satış sonrası desteği ile müşterilerinin yanında olan Nestek Marine uzman kadrosu ile teknik servis alanında tüm ürünleri için A'dan Z'ye profesyonel destek sağlamaktadır.

Dünyanın en iyi balıkçı teknesi

Nestek Marine tarafından Türkiye'ye getirilen bir diğer marka ise Grady –White Boats. Balıkçı tekneleri üreten firma, güvenlik ve sağlamlığın yanı sıra sürüş keyfiyle de ön plana çıkıyor. Grady-White, kalitesinin verdiği güvenle ömür boyu renginde solmama ve kullanıcı tarafından darbe almadığı sürece Hull'ını garanti ediyor. Nestek Marine, Boat Show Fuarı'nda markanın 'Canyon 336' modelini sergiliyor.

Su almayan tek lift

SunStream BoatLifts, teknelerin suyla temasından kaynaklanan problemlerin en aza indirilmesini sağlıyor. BoatLift sayesinde hem teknelerinizin altına zehirli boya sürme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve ilk günkü gibi kalmasına yardımcı oluyor. Yosun, midye gibi dış etkenlerden teknenizi koruyan Sunstream BoatLift markasının özelliği ise eşsiz patentli tasarımı ile su almama garantisi veren tek marka olması. Su üstünde duran liftlerin ortak problemi olan, zaman içinde su alarak batma sorunu, bu liftlerde kullanılan teknoloji ile çözüme kavuşturulmuş. Tekneniz denizin üzerinde istediğiniz an 15 saniye içinde denize inebilecek şekilde, hava şartları ne olursa olsun korunuyor. Teknenizin tüm kışlama masrafları, artı bakım masrafları Sunstream BoatLift sayesinde sıfıra indiriliyor. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim