• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

New Holland Eskişehir'de

New Holland Eskişehir'de
New Holland, ülke çapında hizmete açtığı yeni plazalarla gücüne güç katmaya devam ediyor.


Eskişehir ve çevre ilçelerdeki çiftçileri New Holland marka son teknoloji traktörlerle buluşturacak olan Demireller Traktör Plaza, 25 Mayıs'ta 3S plazasını hizmete açtı.

2009 yılından bu yana New Holland bayiliğini üstlenen Demireller Traktör tarafından Eskişehir ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere hayata geçirilen Demireller Traktör Plaza , 25 Mayıs’ta düzenlenen açılış töreniyle kapılarını açtı. TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine TürkTraktör fabrikalarının üst düzey yöneticileri ile Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler katıldı.

Pazar lideri TürkTraktör'ün satış ve satış sonrası servis konusunda sahip olduğu bilgi birikimini New Holland’a da aktardıklarını belirten TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, açılış konuşmasında, “New Holland bayiliğini üstlendiği 2009’dan itibaren markamızı halihazırda başarıyla temsil eden Demireller Traktör’le işbirliğimizi, yeni plaza yatırımıyla daha da güçlendirdik. New Holland’ın Türkiye ağını yepyeni bir plazayla genişletmeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgesinin ve ülkesinin geleceğine, tarıma, çiftçisine, markasına ve şirketine güvenerek bu yatırımı yaptıkları için Sayın Muharrem Demirel’e şahsım, şirketim ve camiamız adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Eskişehir’de hizmete açılan 3S plazanın hem Demireller Traktör’e, hem de çiftçilerimize bereket ve kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim