• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

‘New Holland Tarla Günleri’ Konya’da

‘New Holland Tarla Günleri’ Konya’da
“New Holland Tarla Günleri” etkinliği Konya ayağı ile devam ediyor. Etkinlik kapsamında New Holland ürünleri, ziyaretçilerin tecrübelerine müsait olacak.

New Holland Tarla Günleri” etkinliği Konya ayağı ile devam ediyor. Etkinlik kapsamında New Holland ürünleri, ziyaretçilerin tecrübelerine müsait olacak.

Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek “New Holland Tarla Günleri” 3-4 Haziran’da Adana’da gerçekleştirilen ilk ayak ile başlarken, etkinlik Konya ayağı ile devam ediyor. Çiftçilere ve ailelerine açık olan etkinlikte ziyaretçiler, ortalama 200-300 dönümlük bir alanda New Holland ürünlerini bire bir tecrübe ediyor. 

“Amacımız Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerimizle bir arada olmak”

Adanalı, Şanlıurfalı ve Kayserili çiftçilerin göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyetin altını çizen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, “Tarla Günleri” ile ilgili açıklamasında: “TürkTraktör olarak 60 yıldır çiftçinin hizmetindeyiz. Her zaman çiftçilerimizin yanında olmayı öncelik olarak gördük ve bu doğrultuda farklı platformlar oluşturduk. ‘New Holland Tarla Günleri de bu vizyonun bir parçası. Bu etkinlikte tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geliyoruz. Amacımız; Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Bu amaçla Konyalı çiftçilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Tarla Günleri’nde; yeni TürkTraktör KB serisi haşpaysız balya makineleri, TürkTraktör marka toprak işleme makineleri, New Holland CX6080 biçerdöver, TDD Delta Serisi ve Tier 4 egzoz emisyonuna sahip iki yeni ithal traktör olan yarı otomatik şanzımanlı T5 Electro Command ile sürekli değişken CVT şanzımanlı T6 Auto Command da tarlada faaliyet esnasında görülebiliyor. 

Bunun yanı sıra “New Holland Tarla Günleri”, ziyaretçiler ve ailelerin iyi vakit geçirebilmeleri için çuval yarışı, halka oyunu, halat çekme ve penaltı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 

New Holland Tarla Günleri; 24-25 Haziran 2014 tarihlerinde Eskişehir’de devam ederek 30 Haziran 2014 ile 1 Temmuz 2014 tarihlerinde Çorlu’da son bulacak.

newhollandkonyaic1.jpgnewhollandkonyaic2.jpgnewhollandkonyaic3.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim