• BIST 9747.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Nihat Özdemir imza sonrası konuştu

Nihat Özdemir imza sonrası konuştu
Nihat Özdemir 'İstanbul yeni havalimanı projesi, bizim için sadece bir yatırım projesi değil, Türkiye için her yönüyle bir prestij projesidir' dedi.

 

Karayolları Genel Müdürlüğünde düzenlenen İstanbul Yeni Havalimanı Uygulama Sözleşmesi Ön İmza Töreninde konuşan Cengiz, Kolin, Limak, Kalyon ve Mapa Ortak Girişim Grubu (OGG) adına konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşaat ve altyapı alanlarında bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında elde ettikleri tüm deneyim ve birikimi bu projenin layıkıyla tamamlanması için sarf edeceklerini söyledi.
 
Özdemir, projeye çevre konusunda büyük hassasiyetle yaklaşacaklarının da altını çizdi. Çevresel etki değerlendirme (ÇED)raporunu titizlikle incelediklerini bildiren Özdemir, bu çerçevede inşaata başlamadan önce kuş gözlemleriyle ilgili deneyimli bir akademisyen başkanılığında uzman bir ekibin sahada incelemeler yapacağını vurguladı.
 
Özdemir, şöyle devam etti:
 
"Projeyle ilgili tüm Türkiye'nin içi rahat olsun. Ortak girişim grubumuz, Türkiye'nin ve bulunduğumuz coğrafyanın en önde gelen inşaat ve altyapı şirketlerinden oluşmaktadır. İstanbul yeni havalimanı projesi, bizim için sadece bir yatırım projesi değil, Türkiye için her yönüyle bir prestij projesidir. Ayrıca dünyanın en büyük kamu-özel sektör işbirliği projelerinden biri olacaktır. Bu projeyi devletten beş kuruş para almadan inşa edeceğiz, 25 yıl işleteceğiz ve daha sonra tüm havaalanımızı tüm ekleriyle birlikte devredeceğiz."
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim