• BIST 9673.9
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Nissan akademi yarışa başladı

Nissan akademi yarışa başladı
GT Academy Türkiye finalistleri gerçek bir profesyonel yarış pilotu olma yolunda Silverstone Yarış Pisti'ndeki kampta Meksika, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Afrika'dan gelen yarışmacılara karşı zorlu bir mücadele içine girecekler.


Nissan GT Academy Türkiye finalistleri gerçek bir profesyonel yarış pilotu olmak için Silverstone Yarış Pisti'nde zorlu mücadeleye başladılar. 5-13 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan yarış kampı, İngiltere’nin efsane pisti Silverstone’da yapılıyor.

Hüseyin Dağlı, Volkan Kurdoğlu, Ege Topaloğlu, Utku Bosut, Çağdaş Gülşen, Fatih Demircan’dan oluşan GT Academy Türkiye finalistleri Silverstone’da başarılı olabilmek için önce Türkiye’de hızlı bir eğitim sürecinden geçtiler. Simülasyon, fitness, basın testleri ve parkurlarda gerçek sürüş deneyimleriyle birçok zorlu rakibe karşı önemli mücadeleler verdiler. Şimdi de Silverstone Yarış Pisti'ndeki kampta Meksika, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Afrika’dan gelen katılımcılara karşı yarışacaklar.

Profesyonel bir yarışçı olabilme hayali taşıyan finalistler, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, gelecek hayallerinin Le Mans 24 Saat’i kazanmak ve Formula 1’de yarışan ilk GT Academy Şampiyonu olmak olduğunu söylüyorlar.

GT Academy 2015 Hakkında

GT Academy, Nissan ve PlayStation arasında kurulmuş, Gran Turismo 6 oyunun sanal dünyasından gerçek yarış pilotları çıkartmayı amaçlayan bir işbirliğidir. GT Academy’nin yedinci yılında artık Avrupa Grubu (Fransa, İtalya, İngiltere, Almanya , İspanya, Portekiz, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Macaristan, Polonya ve Çek Cumhuriyeti), Uluslararası Grup (Türkiye, Avustralya, Kuzey Afrika, Meksika, Amerika) ve Asya Grubu (Hindistan, Filipinler, Endonezya, Tayland ve Japonya) etapları bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim