• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Nissan Micra'ya operasyonla yeni yüz

Nissan Micra'ya operasyonla yeni yüz
Nissan, geçtiğimiz yıllarda dördüncü jenerasyonunu çıkardığı küçük Micra'yı geniş kapsamlı bir makyaj operasyonuna tabi tuttu. Operasyonun ardından yepyeni ön-arka tasarıma ve yan çizgilere kavuşan yeni Micra artık çok daha dinamik bir görünüme kavuştu.
Otomobilde yeniden tasarlanan aydınlatmalar, ön ızgara ve tampon ilk başta dikkat çeken unsurların başında geliyor. Farların hemen yanından başlayıp bağaj kapağıyla bütünleşen yan çizgi otomobil tasarımındaki sıradanlığı ortadan kaldırdı. Yenilenen arka tampon, LED arka aydınlatmalar, bagaj kapağı ve üstündeki şişkin büyük spoiler yeni Micra'ya daha iddialı görünüm kazandırdı.
 
Otomobilin iç mekanında ise daha dar kapsamlı operasyona tabi tutulmuş. Yenilikler orta konsol, yeni döşeme, USB ve Aux bağlantı yuvalarıyla sınırlı kalmış. Yeni Micra'da otomobilin versiyonuna bağlı olarak 5.8 inç dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi de mevcut olacak.
 
Otomobilin kaputunun altında ise güncel versiyonda da bulunan ancak ülkemize getirilmeyen 1.2 litrelik benzinli turbo şarjlı ünite 'DIG-S) yer alıyor. 98 PS'lik motor fabrika verilerine göre ortalama 4 litrelik bir yakıt tüketimine sahip.
 
Micra'nın sahip olduğu teknolojik yenilikler arasında yeni park yardım sistemi. Zaten küçük boyutlara sahip olan otomobil bu sistem sayesinde şehir içinde dar yerlere kolaylıkla park edilebilecek.
 
Yeni Micra, 3 donanım seviyesinde satılacak. En üst versiyonda otomatik klima, Nissan Connect, arka park sensörü, park yardım sistemi, otomatik yanan farlar, yağışa duyarlı silecekler, katlanabilir yan aynalar mevcut. Aynı zamanda bu versiyonda panoramik cam tavan ve akıllı anahtar sistemi opsiyon olarak sunulacak.
 
Güncellenen yeni Micra, eylül ayında Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak.
 
nissan2.jpg
 
nissan3.jpg
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim