• BIST 9142.4
  • Altın 2321.249
  • Dolar 32.3855
  • Euro 34.8742
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 8 °C

Novociti Afyonkarahisar'daki yerini aldı

Novociti Afyonkarahisar'daki yerini aldı
Anadolu Isuzu’nun toplu taşımacılıktaki rakipsiz aracı Novociti, Afyonkarahisar Halk Otobüsleri’nin de filosundaki yerini aldı.

ENGELLERİ KALDIRAN NOVOCITILERLE AFYON’UN YÜZÜ GÜLÜYOR

Anadolu Isuzu’nun toplu taşımacılıktaki rakipsiz aracı Novociti, Afyonkarahisar Halk Otobüsleri’nin de filosundaki yerini aldı.

Sınıfının ilk engelli rampalı aracı olan Novocitiler düzenlenen törenle teslim edildi. Anıtpark’ta düzenlenen törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda Afyonlu katıldı.

Hakkâri’deki hain saldırıda kaybettiğimiz şehitler için yapılan saygı duruşu ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan törende ilk konuşmayı Şanlı Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı yaptı.

Afyankarahisar halkı için çok özel hizmet sunduklarını belirten Şanlı, “Anadolu Isuzu’nun ürettiği Türkiye’nin ilk engelli rampalı otobüsü Novociti’yi hizmete sunmanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Bugün teslim aldığımız 10 adet Novociti otobüslerle engelli yurttaşlarımızın seyahat engeli ortadan kalktı. Artık diledikleri gibi seyahat edebilecekler. Üstelik bunun için de hiçbir ücret ödemeyecekler. Arabası olmayan engelli arabaları da yurttaşlarımıza ücretsiz olarak bizim tarafımızdan verilecek.” dedi. 

Engelliler adına yapılan konuşmadan sonra kürsüye gelen Anadolu Isuzu Satış Şefi Onur Çetinkaya “Anadolu Isuzu olarak her zaman öncü olmak halkın ihtiyaçlarına cevap vermek gibi bir misyonları olduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çağdaş kaliteli ekonomik, çevreci ve en önemlisi engelli rampası özellikleriyle Novociti’ler rakiplerinden çok farklı. Daha önce Isuzu marka araçları kullanmayan Afyon halkı, farkımızı anlayacaktır. Modern toplu taşımacılık anlayışını getiren Novocitilerle Afyon halkının yüzü hep gülecek.”

Kürsüye gelen Belediye başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın ulaşım sorununun kalmadığını yenilikçi yaklaşımlarla halkın ihtiyacına en iyi şekilde cevap verdiklerini söyledi. Başkan Çoban, Halkımızın taşımacılığını emanet ettiğimiz Şanlı Ulaşım olarak Galip Şanlı’ya huzurunuzda teşekkür ediyorum. Engelli yurttaşlarımızı düşünerek böyle bir aracı gerçekleştiren Isuzu’ya da şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Afyonkarahisar’da sorunların tek tek çözüldüğünü birlik ve beraberlik içinde önemli adımlar atıldığını söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ise şunları söyledi: “Novociti kalitesini tüm Afyon halkı hak ediyor. Bu araçlarla toplu taşımacılık kalite çıtasını bir basamak daha yükseğe taşıdığımız için mutluyuz.”

Şanlı Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı arabası olmayan ilk 10 engelliye Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la birlikte arabalarını teslim etti. Duygusal anların yaşandığı tören, dağıtılan kavurmalı pilav ve ayranla sona erdi.

NOVOCITI ile şehir içi taşımacılıkta yeni bir sayfa açılıyor

Avrupa Birliği regülâsyonlarına uygun olarak dizayn edilen ve şuan piyasada sınıfında tek olan Isuzu’ nun ve Novo ailesinin 7,5 metrelik halk tipi modeli NOVOCITI, Euro 4 normlarındaki, kalitesi dünyaca kabul edilen 155 beygirlik güçlü commonrail turbo dizel intercooler Isuzu motoruyla şimdi çok daha güçlü ve çevreci.

Türkiye’de küçük otobüs piyasasının lider üreticisi Anadolu Isuzu güvencesiyle sahip olacağınız NOVOCITI, düşük yakıt tüketimiyle işletme giderlerinizi azaltır, kazancınıza kazanç katar. Kaptanlarımızın isteklerine göre farklı koltuk dizilimi opsiyonları bulunan NOVOCITI, 55 kişilik yolcu kapasitesiyle şehiriçi yoğun hatlarda hem yolcularını rahat ettirecek, hem de kaptan şoföre küçük otobüs ile büyük otobüs kazancı sağlayacak.

2.20111022181224.jpg

3.20111022181236.jpg

4.20111022181251.jpg

5.20111022181304.jpg

6.20111022181314.jpg

7.20111022181327.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim