• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Novociti şimdi de Tekirdağ yollarında

Novociti şimdi de Tekirdağ yollarında
Isuzu Toplu taşıma segmentinde teslimatlara hız kesmeden devam ediyor. Novociti şimdi de Tekirdağ yollarında.

NOVOCİTİ TEKİRDAĞ YOLLARINA ÇIKTI

Isuzu Toplu taşıma segmentinde teslimatlara hız kesmeden devam ediyor. Novociti şimdi de Tekirdağ yollarında.

Sınıfının ilk engelli rampalı aracı olan Novociti, Tekirdağ Özel Halk Otobüsçülerinin de tercihi oldu. Tekirdağ yollarında hizmet verecek 7 adet Novociti düzenlenen törenle Tekirdağ Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne teslim edildi.

Törene; Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Tekirdağ Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Galip Şanlı katıldı.

Dalgıç: “Novociti’lerle Tekirdağ Halkı Modern Taşımacılığa Kavuşuyor”

Novociti kalitesini tüm Tekirdağ halkının hak ettiğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, yeni araçlarla Tekirdağ’da toplu taşımacılık kalite çıtasının bir basamak daha yükseğe taşıdıklarını ifade etti. Dalgıç konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Tekirdağ, hava ve deniz kirliliği bakımından şansız bir il. Biz belediye olarak buna dur demek için çevre dostu Novociti’leri filomuza kattık. Bu projeyi hayata geçirirken engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Bu yüzden hepsini bir arada bulunduran Novocitilerle Tekirdağ Halkı kaliteli ve konforlu yolculuğu yaşayacak.
Tamay: “ Tekirdağ Halkı Kaliteli Yolculuğun Keyfine Varacak”

Teslim töreninde konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Tekirdağ’da yapılan kaliteli toplu taşımacılığına adım atıldığından Anadolu Isuzu olarak gurur duyduğunu belirtti. Novociti’nin Türkiye’de üretilen 7.5 segmentindeki en kaliteli araç olduğunu vurgulayan Tamay sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Galip Başkanımız Tekirdağ halkının en iyi araçları kullanmasını istiyordu. En iyiyi araştırınca da karşılarına Anadolu Isuzu markası çıktı. Engelli rampasına sahip Novociti ile hem engellilerimiz hem de yaşlı vatandaşlarımız araca rahat binebiliyor. Daha önce Isuzu marka araçları kullanmayan Tekirdağ halkı, farkımızı anlayacaktır.”

Şanlı: “Isuzu Novociti’lerle Kazancımıza Kazanç Katacağız”

Novociti kullanan kooperatiflerinin aracı çok övdüğünü belirten Tekirdağ Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Galip Şanlı araçları almadan önce deneme sürüşleri yaparak kalite, konfor ve yakıt ekonomisi konularında incelediklerini belirtti. Deneme sürüşleri neticesinde Novociti’lerin rakiplerine göre daha kaliteli konforlu ve hesaplı olduğunu gördük diyen Şanlı konuşmasına şu şekilde son verdi:

“ Otobüs işletmeciliğinin en büyük sıkıntısı akaryakıt masrafları olduğu için bizim de en büyük giderimiz akaryakıt. Biz de Isuzu Novociti araştırmaları ve arkadaşlarımızın önerisi ile bu araçları tercih ettik. Yakıt cimrisi olan Novociti’ler ile kazancımıza kazanç katacağız. “

NOVOCITI ile şehir içi taşımacılıkta yeni bir sayfa açılıyor.

Avrupa Birliği regülasyonlarına uygun olarak dizayn edilen ve şuan piyasada sınıfında tek olan Isuzu’ nun ve Novo ailesinin yeni halk tipi modeli 7,37 metrelik NOVOCITI, Euro 4 normlarındaki, kalitesi dünyaca kabul edilen 155 beygirlik güçlü commonrail turbo dizel intercooler Isuzu motoruyla şimdi çok daha güçlü ve çevreci.

Türkiye’de küçük otobüs piyasasının lider üreticisi Anadolu Isuzu güvencesiyle sahip olacağınız NOVOCITI, düşük yakıt tüketimiyle işletme giderlerinizi azaltır, kazancınıza kazanç katar. Kaptanlarımızın isteklerine göre farklı koltuk dizilimi opsiyonları bulunan NOVOCITI, 55 kişilik yolcu kapasitesiyle şehiriçi yoğun hatlarda hem yolcularını rahat ettirecek, hem de kaptan şoföre küçük otobüs ile büyük otobüs kazancı sağlayacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim