• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Numarine 60 Flybridge kasım ayında Amerika’da görücüye çıkıyor

Numarine 60 Flybridge kasım ayında Amerika’da görücüye çıkıyor
Numarine yeni süperyatı Numarine 60 Flybridge'i 05-09 Kasım tarihleri arasında Amerika’nın güneyindeki Fort Lauderdale Boat Show’da meraklıların beğenisine sunacak.

Numarine tamamen yepyeni bir tasarıma sahip yeni motor yatı Numarine 60 Flybridge'i  kasım ayında Amerika’da tanıtacak. Türk motor yat üreticisi Numarine 05-09 Kasım tarihleri arasında Amerika’nın güneyindeki Fort Lauderdale Boat Show’da meraklıların beğenisine sunacak. Yeni Numarine 60 Flybridge üstündeki örtü ilk kez Amerika’da kalkacak.

Numarine tersanesinde yeni seri Numarine 60 Flybridge teknesinden üç adedinin üretimi devam ediyor. 1 numaralı gövdeye sahip olan Numarine 60 Flybridge  bu ay sonu tamamlanacak. . 18,4 metre boyundaki  motor yatın genişliği ise 5,15 metre. Sportif görünümünün yanı sıra yat sahibine alışılmışın dışında büyük alanları yeni teknesinde de sunmaya devam ediyor. Geniş pencereleri iç mekanlara fazlasıyla gün ışını almakta, bu da Numarine’in geleneksel ve karakteristik bir özelliğinin Numarine 60 Flybridge’e yansıması olarak  görülebiliyor.

Numarine 60 Flybridge tasarımında yine Can Yalman imzası bulunuyor. Numarine tasarımcısı Can Yalman yeni yatın konsepti, çizgileri ve iç dekorasyonunu gerçekleştirmiş. Gemi inşa mühendisi Umberto Tagliavini ve Gurit motor yatın mühendisliğini üstlendi.

 Numarine 60 Flybridge motor yatında Numarine’in büyük tecrübe kazandığı imalat teknikleri yeni yata büyük avantajlar sağlamış. Kullanılan vakum infüzyon kompozit teknoloji ile hem hafif hem de çok dayanıklı bir gövde elde edilmiş. 

Motor yatının maksimum hızı 35 knot, normal seyir hızı ise 28 knot. Hafifliğin bir başka kazanımı ise daha düşük kapasiteli motorların kullanılabilecek olması. Bu sayede yakıt tüketimi azalacak, bakım masrafları azalacak  ve tabii ki motorun fiyatı daha düşük olacağından motor yatında daha avantajlı bir satış fiyatı olacak. Standart çift Volvo IPS 950 motorlara sahip olan 60 flybridge modeline opsiyonel olarak çift Volvo IPS 1200 makinalarda sunulmakta.

Konfor ve eğlence Numarine 60 Flybridge motor yatının iç mekanının dekorasyonunda temel ilkeler olarak benimsenmiş. Her üç konuk kamarası da kendi özel banyosuna sahip. Yat sahibinin yatın tüm genişliğini kullanan süitine ise özel bir özen gösterilmiş. Su seviyesindeki büyük pencereler nefes kesici güzellikte...

 

numarine-60.jpg

numarine-60-1.jpg

numarine-60-2.jpg

numarine-60-3.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim