• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Ödemiş-İzmir ek tren seferleri için çalışmalar başladı

Ödemiş-İzmir ek tren seferleri için çalışmalar başladı
Ödemiş-İzmir tren seferlerinin arttırılması konusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yetkililer bölgede çalışmalara başladı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti ilçe başkanı Halil Demir ile birlikte geçtiğimiz gün Ankara’da ziyaretlerde bulundu. 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin kurulmasından sonra ilk kez gerçekleştirdikleri ziyarette İzmir milletvekilleriyle birlikte Bakanlıklara ziyaretler yapıldı.

İzmir ve bölgedeki projelerin her zaman takipçisi olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı ziyaret eden başkanlar, Ödemiş- İzmir tren seferlerinde yoğunluktan dolayı yaşanan sıkıntıları dile getirerek, ek sefer talebinde bulundu. Bakan Binali Yıldırım’ın konu ile ilgili gerekli talimatlarının ardından yetkililer Ödemiş’te çalışmalara başladı.

TCDD 3. Bölge Müdürlüğünde görevli Trafik Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlüer, Yolcu Müdür Yardımcısı Emin Ordu ve Cer Müdür Yardımcısı Doğan Feriğ 2 Aralık Çarşamba günü Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret ederek, Ödemiş’te çalışmaların başladığını söyledi.

Bölge müdürlüğündeki yetkililerin iki gün içinde Ödemiş’te inceleme çalışmalarına başladığını belirten Başkan Mahmut Badem;”Ödemiş- İzmir arasında her gün 14 sefer düzenlenmekte ve yaklaşık 1500 yolcu bulunmaktadır. Yoğunluğun yaşandığı saatlerde ek seferlerin düzenlenmesi ya da mevcut 3’lü setlerin 4’lü setlere çevrilmesi konusunda bölgeden sorumlu yetkililer çalışma yapıyorlar. Çalışmalar tamamlandığında Ödemiş’ten ya da Kiraz ve Beydağ’dan gelen hemşehrilerimizin daha konforlu seyahat etmesi sağlanacaktır. Bakanımıza ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim