• BIST 9645.02
  • Altın 2406.222
  • Dolar 32.5865
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Ödemiş ödeyeceğini ödemiş ama almamış

Ödemiş ödeyeceğini ödemiş ama almamış
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ödemiş'te yaptığı konuşmada, "Ödemiş ödeyeceğini ödemiş ama alacağını hiç alamamış" dedi.

AK Parti'nin Beydağ Belediye Başkan Adayı Fevzi Kaya'nın hayatını kaybeden babasının cenazesine katılmak üzere Beydağ'a gelen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dönüş yolunda Ödemiş'te partililerle buluştu. Yıldırım'a partililer büyük ilgi gösterdi.
AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen toplantıya Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ve Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem ile belde belediye başkanları da katıldı.

"GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ"

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Ali Hadim, 30 Mart'ta İzmir'de Binali Yıldırım, Ödemiş'te de Mahmut Badem'le İzmir'i hizmete kavuşturacaklarını söyledi.
Mahmut Badem de sabahın ilk ışıklarından akşamın ilerleyen saatlerine kadar Ödemiş'te vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, "10 yıldır Ödemiş ve çevresindeki devlet yatırımları ortada. Daha fazlası için hizmete hazırız" dedi.

"ÖDEMİŞ PEŞİN ÖDEMİŞ, HAK ETTİĞİNİ HİÇ ALAMAMIŞ"

Yoğun tezahüratlar arasında konuşmasına başlayan Binali Yıldırım ise, "Ödemiş, bugüne kadar ödeyeceğini ödemiş ama alacağını hiç alamamış. Peşin ödediği halde hak ettiğini alamamış. 30 Mart'ta Ödemiş'te Mahmut Badem'le yola devam. Görüyorum, Ödemiş değişime ve hizmete hazır. 11 yıldır tek gündemimiz millete hizmet oldu. Gündemi lüzumsuz şeylerle meşgul edenler tarih karşısında hesap verecekler" dedi.
Yıldırım'ın konuşması sırasında bir partilinin "Arka tarafa ses gelmiyor" demesi üzerine Yıldırım, "Ses 30 Mart'ta gelecek" şeklinde espri yaptı.

"İZMİR SADECE NÜFUS OLARAK ÜÇÜNCÜ SIRADA"

Yıldırım, İzmir'in nüfus bazında Türkiye'de üçüncü olduğunu ancak diğer istatistiklerde her geçen yıl geriye gittiğini belirterek, "Bunun sebebi hizmet üretmeyen yöneticiler. İzmir'in mahzun kalışını İzmirli içine sindiremiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanına giden yolun açıldığı, bağımsızlığın simgesidir İzmir. Türkiye'ye ticareti öğretmiştir. Gel gör ki İzmir sadece nüfus olarak Türkiye'de üçüncü sırada. Ekonomideki payı giderek düşüyor. Hedefimiz İzmir'i Türkiye'nin lokomotifi yapmak. Yurdumuzu Büyük Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaştıracak şehirlerden birisi İzmir olacak" diye konuştu.

"KAYMAK GİBİ YOL OLACAK"

Bölgeye yönelik yatırımlara da değinen Yıldırım, "220 trilyona Torbalı'dan Beydağ'a kadar çift gidiş, çift geliş yol yapılıyor. Sıcak asfalttan yapılıyor. Kaymak gibi yolda artık vatandaşlarımız molayı Kaymakçı'da verecekler. Bu bereketli topraklar, çalışkan insanlar artık hizmet istiyor. Hizmet de bizden gelecek" ifadelerini kullandı.
Konuşmasının ardından merkezden ayrılan Yıldırım'a sevgi gösterilerinde bulunan partililerden bazıları, eski bakanın boynuna sarıldı.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim