• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Öger Türk Tur'dan gurbetçiye özel fırsat

Öger Türk Tur'dan gurbetçiye özel fırsat
41 yıldan bu yana Almanya'dan Türkiye'ye gurbetçi taşıyan Öger Türk Tur, kış programında yolcularına birçok yeniliği sunuyor.

ÖGER TÜRK TUR'DAN GURBETÇİLERE ÖZEL FIRSATLAR

41 yıldan bu yana Almanya'dan Türkiye'ye gurbetçi taşıyan Öger Türk Tur, kış programında yolcularına birçok yeniliği sunuyor. İşte Öger Türk Tur'un kış tarifesiyle ilgili yaptığı o açıklama.

“Öger Türk Tur 41. kuruluş yıl dönümünde 1969 senesinden bugüne dek nesilleri anavatanımıza ilkelerimiz dogrultusunda güvenli ve konforlu bir şekilde götürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır.

41. senemizde yolcu ve acentamıza sunduğumuz “Kış 2010/2011 uçuş programımız” hedef aldığımız bu “güven” ve “konfor” ilkelerinin göstergesidir. Uçuşlar, Almanya'nin 11 kentinden Türkiye'mizin 12 kentine planlanmıştır. Viyana, Amsterdam ve Zürih şehirlerinden Istanbul (Sabiha Gökçen ) ve Izmir’e olmak üzere Almanya dışından da karşılıklı seferlerimiz başlamıştır. Bu geniş uçus yelpazesi ile yolcularımıza fazlasıyla seçenekler sunarak seyahat alışkanlığını arttırmak ve acentelerimize alternatifler yaratmak amacındayız.

Uçuş partnerlerimiz havacılık sektörünün güvenilir havayolu şirketleri olmakla birlikte bu uçuslarımızda yolcularımıza bir kez daha Öger Türk Tur farkını tattırmak arzusundayız. Uçuşlarımızda “ücretsiz ikram”, “büyük ve çocuk yolcularımıza 30kg”, “bebek yolcularımıza ise 10kg serbest bagaj hakkı” tanınmıştır..

Kış 2010 / 2011 ucuş programımız günlük İstanbul (Sabiha Gökçen ) ve İzmir hatlarının yanı sıra; İstanbul (Atatürk), Ankara, Samsun, Trabzon, Elazığ, Malatya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve her gün olma üzere Antalya uçuslarını kapsamakta olup yolcularımızın hizmetine sunulmuştur.

Web sitemiz www.ogerfly.com yolcularımızın ve acentalarımızın ihtiyaclarına modern ve işlevsel bir şekilde cevap vermek için düzenlenmiştir. Sitemize kış ucus programımızın yoğun akışı ile beraber yaz uçuşlarımız da dahil edilmiştir. Yaz seyahatlerini şimdiden planlamak isteyen sevgili yolcularımızın acentelerimiz veya sitemiz üzerinden rezervasyonlarını yapmaları mümkündür.

Hedefimiz yolcularımızı memnun ederek ismimizle bütünlesen güven ve konfor ilkelerini daimi kılmaktır.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim