• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ok Lojistik, Serin Treyleri tercih etti

Ok Lojistik, Serin Treyleri tercih etti
Avrupa taşımalarında Türkiyenin önde gelen firmalarından Ok Lojistik, belirlediği büyüme stratejisi çerçevesinde treyler yatırımlarında yine Serin Treyleri tercih etti.

Avrupa taşımalarında Türkiye’nin önde gelen firmalarından Ok Lojistik, belirlediği büyüme stratejisi çerçevesinde treyler yatırımlarında yine Serin Treyler’i tercih etti. Ok Lojistik, filosuna kattığı 51 adet Mega Treyler ile filosundaki araç sayısını 95’e çıkardı.

Merkezi Eskişehir’de bulunan ve tüm Avrupa ülkelerine lojistik hizmeti sunan Ok Lojistik, treyler yatırımında Konya’da kurulu bulunan Serin Treyler’i tercih ederek, filosuna 51 adet Mega Treyleri kattı. Firma son alımlarla birlikte treyler filosunu 95 adede çıkardı.

Teslimatlarla ilgili bir açıklama yapan Ok Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bağcı, Serin’i tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Biz lojistik konusunda her geçen gün kendimizi güçlendirmeye devam eden bir firmayız. Bu yılda hedeflerimize ulaşmak için yeni araç yatırımları yapmayı ve bunun içinde uzun yıllardır çalışmış olduğumuz, kalitesinden ve hizmetlerinden memnun kaldığımız Serin Treyler ile çalışmayı uygun gördük. Ok Lojistik olarak filomuzda bulunan Serin marka araçlardan yüksek verim elde etiğimiz ve teslim almış olduğumuz bu 51 adet araçtan da memnun kalacağımızdan emin olduğumuzu belirtmek isterim.”

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin de, Ok Lojistik’in yeniden Serin’i tercih etmesinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Filosunda Serin Treyler olan lojistik firmalarımızın yine Serin’i tercih etmesi, sağladığımız müşteri memnuniyetinin en önemli göstergesidir. Ok Lojistik’e yapmış olduğumuz bu 51 adetlik Mega Treyler teslimatı, firmayla olan işbirliğimizi daha güçlendirmiştir. Bu konuda yıllardan beri bizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim