• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Okan Üniversitesi ile Atlasglobal arasında eğitimde dev işbirliği

Okan Üniversitesi ile Atlasglobal arasında eğitimde dev işbirliği
Okan Üniversitesi, sektörün önde gelen şirketlerinden Atlasglobal tarafından kurulan Atlantic Flight Academy (AFA) ile yaptığı anlaşma sonucunda Pilatoj Bölümü’nde hem teorik hem uygulamalı eğitim veriyor.


Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde kurulan ve 2014-2015 Akademik yılında ilk pilot adaylarını kabul eden Pilot Eğitimi Lisans Programı yeni akademik yılda da havacılık sektörünün uluslararası standartlarda eğitim almış pilot ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Pilot Eğitimi Lisans Programı ile Okan Üniversitesi havacılık sektörüne dinamik, hızlı düşünen, İngilizce dil yetenekleri gelişmiş, dünyanın her bölgesinde uçuş yapabilecek ve geleceğin mesleğine sahip havacıları ve pilotları yetiştiriyor.

 “İş yaşamına en yakın üniversite” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren ve sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik programlar açan Okan Üniversitesi, Pilot Eğitimi Lisans Programı için sektörün önde gelen firmalarından Atlasglobal ile işbirliğini sürdürüyor. Uluslararası standartlarda eğitim veren bölümde, AtlasGlobal Havayolları ile işbirliği yapılarak şirketin Atlantik Uçuş Akademisi bünyesinde bulunan FNPT-II / MCC Uçuş Eğitim Simülatörü ile, uçuş eğitiminde öğrenci eğitim programlarının A’dan Z’ye uygulanabilmesine olanak veriliyor. Atlantik Uçuş Akademisi’nde uçuş eğitim operasyonları Tekirdağ Çorlu Havalimanı'ndan yapılıyor. Uçuş Eğitim Organizasyonu’nda PIC (Sorumlu Pilot) uçuşları öğrenciler tarafından Edremit Körfez, Yenişehir veya Isparta Süleyman Demirel Havalimanlarına gerçekleştiriliyor.

2z3a7103.jpg2z3a7111.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim