• BIST 9538.72
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

Oktoberfest keyfini Germanwings ile yaşa

Oktoberfest keyfini Germanwings ile yaşa
17 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında sürecek Oktoberfest başladı! Alman Havayolu şirketi Germanwings’in uygun fiyatları sayesinde pek çok kişi bu festivale katılma şansına sahip olacak.

Oktoberfest Şenliklerini Germanwings ile Yaşayın

17 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında sürecek Oktoberfest başladı! Alman Havayolu şirketi Germanwings’in uygun fiyatları sayesinde pek çok kişi bu festivale katılma şansına sahip olacak.

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Oktoberfest her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçi akınına uğruyor. 
 
Oktoberfest bu yıl şenliğin son günü olan 3 Ekim’in Pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle 16 yerine 17 gün sürecek. Oktoberfest çılgınları bu sayede festivalde bir gün daha eğlenme fırsatına sahip olacak. 
 
6 milyon kişinin katılması beklenen Oktoberfest, ilk olarak 1810 yılında, Bavyera Veliaht Prensi Ludwig ve Sachsen-Hildeburghausen Prensesi Therese'nin düğünleri vesilesiyle kutlanmıştı. 
 
Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına şu anda 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.
 
Tam bir kültür, sanat ve eğlence şehri olan Münih’e Alman Havayolu şirketi Germanwings ile Köln/Bonn veya Berlin üzerinden aktarmalı olarak uçmak mümkün. Alman havayolu şirketi İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir’den 144 kişilik Airbus A319’lar ile Köln/Bonn direkt uçuşlar gerçekleştiriyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in www.germanwings.com web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim