• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Olayı kıl payı atlatan Türk yolcu konuştu

Olayı kıl payı atlatan Türk yolcu konuştu
Domodedova Havaalanı'ndaki patlamadan kısa bir süre önce havalanan Anadolujet uçağıyla yurda dönen yolcular konuya ilişkin açıklamalarda bulundular...

OLAYI KIL PAYI ATLATAN TÜRK YOLCULAR KONUŞTU

Domodedova Havaalanı'ndaki patlamadan kısa bir süre önce havalanan Anadolujet uçağıyla yurda dönen yolcular konuya ilişkin açıklamalarda bulundular...

Moskova'daki Domodedova Havaalanı'ndaki patlamadan kısa bir süre önce havalanan Anadolujet uçağıyla yurda dönen yolcular, "Eğer biz bir saat gecikmiş olsaydık belkide orada kalacaktık. Patlamanın olduğu yerde yemek yemiştik" dedi.

Rusya'da meydana gelen ve 33 kişinin hayatını kaybettiği patlamadan kısa bir süre önce Domodedova Havaalanı'ndan yola çıkan Anadolujet'in 7375 sefer sayılı Anadolujet uçağı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na indi. Normal saati olan 17.45 sıralarında piste iniş yapan uçağın yolcuları, Rusya'da meydana gelen bombalı saldırıyı değerlendirdi.

Yolculardan İdris Satar, "Uçak normal saatinde kalktı. Patlamalar 16.40'ta meydana geldi. Eğer biz bir saat gecikmiş olsaydık beklide orada kalacaktık. Patlamanın olduğu yerde yemek yemiştik. Herhalde terör saldırısı" dedi.

Vedat Savaş adlı bir yolcu ise, "Bu Moskova'daki havalimanında güvenlik sorunu var. Yani isteyen herkes bavulla içeri giriyor. Bavulları güvenlikten geçirmeye gerek yok. Moskova Havalimanı'na her isteyen istediği şekilde giriyor. Biz İstanbul'daki havalimanlarına girerken kemerlerimizi bile çıkartıyoruz ve didik didik aranıyoruz. Bu olay güvenlik zafiyetinden kaynaklanmıştır" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim