• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

OMSAN, en beğenilen firmalar arasında

OMSAN, en beğenilen firmalar arasında
OMSAN, Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında en beğenilen üç firmadan biri seçildi.

OMSAN EN BEĞENİLENLER ARASINDA

OMSAN, Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında en beğenilen üç firmadan biri seçildi.

Aylık ekonomi dergisi Capital’in “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasının sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre OMSAN, lojistik firmaları arasında en beğenilen üç firma arasında ikinci oldu.

Capital’in, GFK Türkiye araştırma şirketi ile birlikte gerçekleştirdiği araştırmasında en beğenilen ilk 20 şirket her sektörden 1321 yöneticinin oyları ile seçilirken, sektörlerinin en beğenilen şirketleri ise ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi. OMSAN, aynı zamanda araştırmada tek Türk sermayeli şirket olarak göze çarpıyor.

OMSAN, 2009 yılında da, Capital ve İngiliz araştırma şirketi Brand Finance işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Değerli 100 markası” araştırması sonuçlarına göre 47’inci sırada yer alarak lojistik sektörünün en değerli markası olmaya hak kazanmıştı.

“Başarılarının, Capital gibi saygın bir ekonomi dergisi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre ilan edilmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden OMSAN Lojistik Genel Müdürü; Osman KÜÇÜKERTAN, OMSAN’ın, başarısını 32 yılı aşan sektör tecrübesi ile kurumların memnuniyetine odaklı anlayışına, ulusal ve küresel ölçekte tedarik zinciri çözümleri oluşturan ve etkin teknoloji sistemleri kullanarak müşterilerine hizmet sunan bir şirket olmasına bağladığını sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim