• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Omsan Lojistik, iş ortaklarını ödüllendirdi

Omsan Lojistik, iş ortaklarını ödüllendirdi
Omsan Lojistik, 6 Mart 2014 tarihinde düzenlediği bir törenle iş ortaklarını ödüllendirdi. Törene, ödüle layık görülen 13 firma katıldı.

Omsan Lojistik, 6 Mart 2014 tarihinde, İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirdiği törenle tedarikçilerini ödüllendirdi. Tören, Omsan’ın tedarikçilerini hizmetlerinden ötürü ödüllendirmek ve kendilerine teşekkür etmek amacıyla düzenlendi. Törene, ödüle layık görülen 13 firma katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, sektöründe lider konumu ile birçok başarılara ve ilklere imza atarak bugün 36 yaşına ulaşmış olan Omsan’ın arkasında hayli güçlü bir çalışan kadrosu olduğunu söyledi. İş ortaklarının bu güçlü çalışan kadrosunun çok önemli bir halkasını oluşturduğunu belirten Küçükertan, Omsan’ın başarısında çok önemli bir rol oynayan iş ortaklarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra konuşma yapan Omsan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu ise, iş ortakları ile karşılıklı kazanç ve gelişim esasına dayalı ve uzun vadeli işbirlikleri kurmayı hedeflediklerini belirtti. Omsan’ın başarısının çalışanların ve iş ortaklarının birlikte ortaya koyduğu benzersiz bir ekip ruhunun ürünü olduğunu belirten ARIBURNU, iş ortakları ile bu ruhu gerçek anlamda tesis ettiklerini vurguladı.

Ergun Arıburnu’nun ardından konuşma yapan Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Müdürü Anı Dursun ise Türkiye’de ve dünyanın birçok noktasında faaliyet gösteren yaklaşık bin 100 firmaya iş imkânı sağladıklarını, başarılarının ardında tedarikçilerinden aldıkları kaliteli hizmetin katkısının çok büyük olduğunu söyledi. Ödül alan tedarikçileri ile ilgili bilgi veren Dursun, tedarikçilerini net ve şeffaf bir şekilde belirlenmiş kriterlere göre değerlendiren ve onları teşvik eden bir lojistik şirketi olmaktan gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

Tören, ödüle layık görülen, Akbank İstanbul Kurumsal Şube Müdürlüğü, Akbayrak Nakliyat, Ankar Dış Ticaret Uluslararası Lojistik,  ASF Otomotiv, Bozkuşlar İnşaat,  Hempel Coatings, İlkan İnşaat Hafriyat, Kale Air Havacılık,  Keskin Ticaret Trafik Müşavirlik Hizmetleri, Megatrans Uluslararası Deniz Nakliyat, Softeal Elektronik ve Bilişim Hizmetleri Danışmanlık, Turkish Cargo ve  Türkmen Nakliyat’a  ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim