• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

OMSAN, yeni şirketini Fas’ta kurdu

OMSAN, yeni şirketini Fas’ta kurdu
Küresel bir lojistik şirket olma vizyonuyla hareket eden OMSAN; Kuzey Afrika’nın artan ticaret hacmi nedeniyle Fas’ta “OMSAN Maroc” isimli bir şirket kurdu.
Küresel bir lojistik şirket olma vizyonuyla hareket eden OMSAN; Kuzey Afrika’nın artan ticaret hacmi nedeniyle Fas’ta “OMSAN Maroc” isimli bir şirket kurdu. 
 
Stratejik konumu, Akdeniz ve Avrupa ticaret yolu üzerindeki önemi sebebiyle Fas Krallığı’nı ve bu yol üzerinde bir merkez olma özelliği taşıyan Tanger kentini tercih eden OMSAN,  burada kurduğu OMSAN Maroc (Fas) adlı şirketi ile otomotiv ve tekstil lojistiği, depolama ve antrepo, konteyner taşımacılığı ve uluslararası karayolu taşımacılığı alanlarında faaliyet gösterecek. OMSAN yeni kurduğu bu şirket ile sadece Afrika ve Türkiye arasında değil aynı zamanda Afrika ve Avrupa arasında da faaliyet göstermeyi planlıyor.
 
Türkiye’nin ilk küresel lojistik şirketi vizyonu ile hareket ettiklerini ifade eden OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, dünyada dört kıtada kendi şirketleri, irtibat ofisleri veya stratejik işbirlikleri ile varlık göstermeyi hedeflediklerini belirtti. Küçükertan, Afrika yapılanmasına ilk etapta Fas ile başladıklarını, hem kara hem de denizyolu hatlarının zaman içerisinde Kuzey ve Batı Afrika’nın tamamına yayılmasını planladıklarını belirtti. Güçlü finansal yapıları ile fırsat gördükleri başka ülkelerde ve yurtiçinde yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceklerini ifade eden Küçükertan, sektörde hep bir adım önde olacaklarını belirtti.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim