• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

OMSAN’la Arabam tatilde hizmeti sürüyor

OMSAN’la Arabam tatilde hizmeti sürüyor
OMSAN Lojistik, 2010 yılında başlatmış olduğu “Arabam Tatilde” hizmetini geliştirerek sürdürüyor.

 

Aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenlerin yardımına koşan “Arabam Tatilde”, Mayıs 2013 itibari ile Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman çevresine tatile gideceklerin hizmetine de sunuluyor. Böylece tatil severler, bu yıl da, tatil yolunda uzun ve yorucu yolculuklar yapmak zorunda kalmayıp, kendileri uçak konforuyla tatile giderken, araçları OMSAN güvencesiyle taşınacak.
 
Tatil severler, İstanbul Cevizli’deki OMSAN tesislerine ek olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ve Atatürk Havalimanı’nda bagajlarında bulunan yüklerle birlikte araçlarını OMSAN yetkilisine teslim edecek, sonrasında Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman Havalimanlarında araçlarını yine OMSAN yetkililerinden teslim alabilecekler. OMSAN’la Arabam Tatilde aynı hizmeti dönüş yolunda da tatil severlerin hizmetine sunacak.
 
Arabam Tatilde hizmetini her yıl geliştiren OMSAN, 2013 yılından itibaren müşterilerine İstanbul’da vale hizmeti de sunmaya başlayacak. Böylece dileyen müşterilerin araçları doğrudan kendi evlerinden OMSAN yetkilileri tarafından teslim alınıp veya teslim edilebilecek.
 
Aracın kasko değerine göre değişen taşıma sigortası bedeli ve KDV hariç olmak üzere, İstanbul–Bodrum, İstanbul-Antalya, İstanbul-İzmir ve İstanbul-Dalaman arası tek gidiş taşıma fiyatı 399 TL’den, gidiş–dönüş taşıma fiyatı  ise 649 TL’den başlamakta. Aracını OMSAN güvencesiyle taşıtmak isteyenler 0216 458 54 44 nolu Arabam Tatilde Çağrı Merkezi’ni arayabilir, bu hizmet ile ilgili gelişmeleri www.arabamtatilde.com.tr, Facebook ve Twitter sayfalarından takip edebilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim