• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Onur Air, Odessa seferlerinde tam gaz

Onur Air, Odessa seferlerinde tam gaz
İç hatlardaki başarılı performansının ardından KKTC ile yurt dışı operasyonlarına hız veren Onur Hava Yolları Türkiye ile Ukrayna arasında hava köprüsü kurdu.

Onur Air, Odessa seferlerinde tam gaz

İç hatlardaki başarılı performansının ardından KKTC ile yurt dışı operasyonlarına hız veren Onur Hava Yolları Türkiye ile Ukrayna arasında hava köprüsü kurdu. Seferlere ilgi her geçen gün artarken, şirketin Odessa Merkez Ofisi’nin açılışı İstanbul’dan giden basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. 

Yaklaşık 15 bin Türk’ün yaşadığı Odessa’ya 31 Ekim’de İstanbul’dan seferler başlatan Onur Hava Yolları bölgede etkinliğini artırmak için hedef büyüttü.

Odessa’dan sonra Ukray’nanın diğer büyük şehirlerine de sefer yapmayı planlayan Onur Hava Yolları İstanbul-Odessa uçuşlarına tanıtmak için çoğunluğu havalimanı muhabirlerinden oluşan basın mensuplarını Ukrayna’ya götürdü . İki haftalık süreçte doluluk oranını artırmayı başaran Onur Hava Yolları’nın Airbus A320 tipi uçağı 1 saat 20 dakikalık yolculuğun ardından Odessa Havalimanı’na indi. Burada uçuş ekibi ve İstanbul’dan gelen yetkililer havalimanı yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Daha sonra Onur Hava Yolları’nın Odessa Merkez Ofisi  DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Sıtkı Zeybel, Onur Air Kurumsal İletişim Direktörü ve Onur Air  Odessa Hamdi Arslan tarafından açıldı.  Onur Air Kurumsal İletişim Direktörü Rauf Gerç açılışta yaptığı konuşmada, “Aslında Onur Hava Yolları olarak 31 Ekim tarihinde İstanbul-Odessa karşılıklı seferlerini başlattık. Ancak ülkemizde yaşanan deprem felaketi yüzünden bu tanıtım gezisini biraz ertelemiştik.

İstanbul’dan Odessa’ya Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç seferimiz var. Ukrayna ve Odessa’da bir potansiyel var. Onur Hava Yolları olarak KKTC’den sonra açmış olduğumuz ikinci tarifeli hattımız Odessa. Önümüzdeki aylarda da bu hatların sayısını artırmayı planlıyoruz. Bütün uçaklarımız istediğimiz zamanda arzu ettiğimiz doluluk oranlarına ulaşmış olacak” dedi.

Gerz yaklaşık 10 gündür sürdürdükleri 29 Avro’dan başlayan fiyatlarla bilet kampanyası sayesinde doluluk oranlarının arttığını kaydetti. Gerz ortalamada yüzde 90 oranında doluluk oranı yakalamayı ümit ettiklerini söyledi. Onur Air Odessa temsilcisi Hamdi Arslan da 15 yıldır Ukrayna’da olduğunu hatırlatarak , “Seferlere ilgiyi artırmak için çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki yaz sezonunda sefer sayısını haftada 5 güne çıkarmak için resmi makamlara başvurduk. Gerekli işlemler son aşamadadır. Odessa’da büyük bir tekstil pazarı ve ticaret hacmi var. Bu potansiyeli yolcu sayısını artırmak için kullanarak uçuşlarımız daha karlı hale getireceğiz” diye konuştu. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim