• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Onur Air sıcak yemek ikramına başladı

Onur Air sıcak yemek ikramına başladı
Pegasus ve Sunexpress Havayolları’ndan sonra iç hatlarda bir şirket daha ücretli sıcak yemek ikramına başladı.

 

Türk sivil havacılığının Pegasus Havayolları ile tanıştığı ücretli sıcak yemek ikramına bir şirket daha başladı. Pegasus’tan sonra Sunexpress Havayolları’nın da başlattığı ücretli sıcak yemek uygulamasına Onur Havayolları da başladı. İç hat uçuşlarında 1 Ocak’tan itibaren ücretli sıcak yemek servisi sunan Onur Havayolları, bir haftalık deneme sürecinde başarı sağlanırsa uygulamayı sürekli hale getirecek. Kırmızı ve beyaz et olarak iki farklı menü seçeneğiyle sıcak yemek satışına başlanan yemekler, şimdilik internetten veya çağrı merkezinden seçilemiyor. Dileyen yolcu, uçakta kabin ekiplerinin önerisi sonrası sıcak yemek talebinde bulunabiliyor.  Sıcak yemeklerin ücreti ise menü olarak 20 TL olarak belirlendi.
 
Öte yandan Onur Havayolları, iç hat uçuşlarında yeterince talep görmeyen halley, kahve dünyası sütlü bonte, kahve dünyası fındıklı kahve ve Alpella gofret yüklemesi de yapmama kararı aldı.
 
Onur Havayollar’nın dışında Pegasus ve Sunexpress Havayolları’nda ücretli sıcak yemek uygulaması devam ediyor. Uçuş öncesi rezervasyon sırasında ücretli yemek talebini  bildiren yolcular, diledikleri yemeği önceden sipariş edebiliyor. Sunexpress Havayolları’nda iç hat uçuşlarında menü fiyatı sabit 15 TL iken Pegasus Havayolları’nda fiyatlar menüye göre değişiyor. Örneğin Pegasus’ta Izgara menü 26.90 TL iken kahvaltı menüsü 24 TL’den satılıyor.
 
İşte Onur Air’in sıcak yemek tabağı:
 
menu1.jpg
 
Kaynak: Airporthaber
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim