• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Onur Air'den sevgililere özel fırsatlar

Onur Air'den sevgililere özel fırsatlar
Onur Air, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde düzenleyeceği kampanyaya katılıp iki kişilik bilet alan herkese uygulayacağı özel indirimle ikinci bileti hediye ediyor.

ONUR AIR'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL FIRSAT

Onur Air, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde düzenleyeceği kampanyaya katılıp iki kişilik bilet alan herkese uygulayacağı özel indirimle ikinci bileti hediye ediyor.

31 Mart 2011 tarihine kadar olan tüm iç hat uçuşlarında geçerli promosyon biletlerden tek kişi olarak satın almak isteyenler ise yüzde 50 indirim fırsatından yararlanacak.

Onur Air “Sevgililer Günü Kampanyası”na katılan herkese ve sevdikleri bir kişiye % 50 indirim değerinde 6 haneli özel kod verecek. Kampanyadan indirim kodu kazanmak için katılımcıların 14 Şubat 2011 günü Onur Air’in www.facebook.com/onurair adresindeki kurumsal Facebook hayran sayfasında yer alan forma iletişim bilgilerini ve birlikte seyahat etmek istedikleri kişinin adını ve soyadını yazması yeterli olacak. Katılımcılar kendisinin ve kampanyada adını yazdığı kişinin uçak biletini bu kodlarla satın alırsa ikinci kişi bedava uçmuş olacak. Kampanyaya tek başına katılanlar ise % 50 indirim hakkı elde edecek.

Sevgililer Günü Kampanyası’na özel indirim kodları Onur Air’in 31 Mart 2011 tarihine kadarki tüm yurt içi uçuşlarında geçerli olacak. Sadece www.onurair.com.tr sitesinden bilet satın alırken kullanılabilecek indirim kodları en son sayfadaki ödeme ekranında yer alan “Kampanya kodu” bölümüne yazılacak. Uçuş tarihinin bilet satın alma tarihinden en az 3 gün sonrası olması koşuluyla indirim kodlarının en geç 22 Şubat 2011’e kadar kullanılması gerekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim