• BIST 9679.8
  • Altın 2487.16
  • Dolar 32.433
  • Euro 34.4483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

Onur Taşımacılık'a 30 adet Volvo kamyon

Onur Taşımacılık'a 30 adet Volvo kamyon
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Onur Taahhüt Taşımacılık, otuz adet Volvo FMX’i filosuna ekledi.

Onur İnşaat, Türkiye'nin yollarını Volvo Kamyon ile inşa ediyor

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Onur Taahhüt Taşımacılık, otuz adet Volvo FMX’i filosuna ekledi. Yurtiçinde ve yurtdışında kazanmış olduğu birikim ile üç ayrı kıtada faaliyetlerini sürdüren firmanın filosunda, yeni teslim aldığı 30 adet FMX 8x4 440 EURO4 ile toplam 125 adet Volvo Kamyon bulunuyor.

Karayolları ulaşım alt yapısında önemli çalışmalar yapan Onur Taahhüt Taşımacılık, 1981 yılında Çetin İşletmeleri adı altında faaliyetlerine başladı. 1981 – 1990 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı çeşitli bölgelerde, devlet ve il yollarında yol yapım ve onarımı ile ilgili taahhüt etmiş olduğu işleri başarı ile tamamladı. Özellikle alt yapı inşaatlarındaki büyüme ile birlikte 1991 yılında Onur Taahhüt Taşımacılık şirketi kuruldu. Altyapı inşaatında yurtiçinde verdiği hizmetlerin kalitesiyle adını yurtdışında da duyuran firma, Ukrayna Cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirildi. Çok geniş bir araç parkına sahip olan Onur Taahhüt Taşımacılık’ın filosunda Volvo Kamyon’un FM 8X4 440, FM 6X4 400, FM13 4X2 çekici, FM13 6X4 çekici modelleri bulunuyor. Alınan 30 adet Volvo Kamyon ile 500 adetlik kamyon filosunun 125 adetini Volvo Kamyon oluşturuyor.

Yeni yılda gerçekleşen Volvo FMX 8X4 440 EUR4’ün teslimatına Onur Taahhüt Taşımacılık’tan Makina Müdürü Zafer Arız ile Volvo Group adına bölge Müdürü Emre Kirazcı katıldı. Zafer Arız teslimatta yaptığı açıklamada ”Ulaşım sektöründe yaptığımız işlerle ülkemiz ekonomisine, kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunduk. İşlerimizi yaparken kaliteye her zaman önem verdik ve bu tutumumuz nedeni ile iş yaptığımız herkesin güvenini kazandık. Bu güvenin devamlılığını sağlamak için hizmet kalitemizi daha da yükseltmeliyiz. Bu nedenle filomuzu genişletmek ve geliştirmek için Volvo Kamyon’un en yeni araçlarını tercih ediyoruz” dedi.

Volvo Kamyon bölge Müdürü Emre Kirazcı ise ”Onur Taahhüt gibi yurtiçinde ve yurtdışında başarılı işler yapan bir firma ile çalışmak bizler için de bir övünç kaynağı. Ayrıca Onur Taahhüt, inşaat sektöründe iddialı yeni aracımız Volvo FMX’in Türkiye’deki ilk sahiplerinden oldu. Kendilerinin yeniliklerimizin avantajlarından yararlanmaları ve yıllardır sürdürdüğümüz ilişkimizi ileriki yıllara da taşıyacağımızı bilmemiz büyük bir mutluluk” açıklamasında bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim