• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Opel Cascada, Türkiye'de satışa sunuldu

Opel Cascada, Türkiye'de satışa sunuldu
Opel, Astra ile aynı platformda üretilen yeni üstsüz modeli Cascada’yı (Şelale) 96 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu.
Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Cascada’nın mevcut ürün yelpazelerinin en yeni üyesi olduğunu belirterek, “Bugüne dek yalnızca üst sınıf üreticilerin pahalı otomobillerinin yer aldığı orta sınıf cabrio segmentine girmekten gurur duyuyoruz. Cascada ile Opel artık açık hava düşkünlerine, bir orta sınıf cabrio otomobile özgü tüm özellikleri ve üst sınıf donanımları ulaşılabilir bir fiyatla sunuyor” dedi.Avrupa genelinde 20 Nisan’dan bu yanan 5 bin 599 adedin üzerinde Cascada’nın satıldığını kaydeden Keklik, Türkiye’de ise yıl sonuna kadar 50 adetlik satış hedeflediklerini söyledi. Keklik şöyle konuştu: “Cascada ve ADAM gibi modeller çok satış yapmaktan ziyade Opel markamızı daha üst seviyelere konumlandırma stratejimizin bir parçası. Bu modellerimiz Türkıye pazarında adetsel olarak çok büyük pay almamakla beraber Opel markamızı daha üst sıralara taşıma misyonu bağlamında oldukça önem taşıyor” dedi.
 
İLK KEZ KULLANILIYOR
 
Opel Cascada benzinli otomatik ve dizel otomatik şanzımana sahip iki farklı motor seçeneği ve sadece Cosmo donanımı ile satılacak. 1.6 SIDI Turbo ECOTEC,  6 vitesli 
otomatik şanzımana sahip benzinli motor 96 bin TL ve 2.0 CDTI 121 kW/165 HP güç ve 350 Nm tork, 6 vitesli otomatik şanzımana sahip dizel motorun fiyatı ise 119 bin TL. İlk kez Opel’in yeni convertible Cascada modeliyle sunulan ve ürün yelpazesindeki diğer orta sınıf ve kompakt modellerde de kullanılacak olan yeni nesil 1.6 SIDI Turbo ECOTEC motor yüksek torku, sakin çalışma karakteri ve düşük tüketimiyle beğeni topluyor. 125kW/170 HP güç ve 280 Nm’ye kadar tork üreten 6 ileri otomatik şanzımana sahip motor bu güç kategorisindeki bir 1.6 SIDI Turbo motor için en iyi tork değerine sahip.
 
cascada1.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim