• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Opel'e Red Dot Design ödülü

Opel'e Red Dot Design ödülü
Opel'in kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken yeni modeli ADAM, “Red Dot Design” ödülüne layık görüldü.

Opel, 2009 yılından bu yana, Insignia, Astra Sport Tourer ve Astra GTC Coupé modelleriyle üç kez kazandığı ödüle dördüncü kez Opel Aadam modeli ile ulaştı. Bu sonuçlar ilk defa Insignia ile sunulmaya başlanan tasarım dilinin, hem müşteriler hem de uzmanlar tarafından olumlu karşılandığının göstergesi. "Product Design 2013" ödülü kazanan ADAM Avrupa genelinde şimdiden 30 binin üzerinde şipariş aldı.

Opel'in yeni üyesi, uzmanlara göre "estetik formu ve sürdürülebilir trendleri" ile ilgi çekmekte. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Opel'in pazara sunduğu yeni otomobiller ile son yıllarda 'red dot tasarım ödülü' kazanma geleneğini sürdürdüklerini ve yenilikçi duruşlarını güçlü şekilde gösterdiklerini belirtti. Ayrıca ADAM ve Mokka modelleri ile daha önce yer almadıkları segmentlerede ulaşarak her zevke uygun tasarımlar sunduklarını dile getirdi.

Bu yıl, "Red Dot Design" ödülü değerlendirmelerinde; 19 Kategori, 4,662 ürün, 54 ülke ve 1,865 şirket katılım gösterdi. Ödül 1 Eylül 2013'te Essen Aalto Tiyatrosu'nda basından, politikadan ve medyadan 1200'ün üzerinde uluslararası davetlinin katılımı ile yapılacak olan "Red Dot" galasında sunulacak. Ödülün kökeni bugün dünyada en bilinen ve en geniş dizayn yarışması. Günümüzdeki en geniş ve prestijli tasarım yarışmalarından birisi olan ödülün kökleri 1995 yılına kadar uzanıyor.

www.UlasımOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim