• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

OPET Fullmaster ile kamyoncular mola veriyor

OPET Fullmaster ile kamyoncular mola veriyor
Türkiye genelinde 6 bölgede 6 ay süreyle yapılması planlanan OPET Fullmaster Roadshow’lar, Haziran ayı itibariyle başladı. Road showlarda yenilenen OPET Fullmaster motor yağları, kamyoncu dostlara tanıtılıyor.
Katılımcıların road show aktivitesinde eğitim videoları ve deneyimli eğitmen kadroları ile ürünlerin sağladığı ekstra faydaları tanıma şansı yakaladıklarını belirten Opet Fuchs Pazarlama Hizmetleri Müdürü Serdar Aydinç, aktivite içinde kendilerini bekleyen sürpriz oyunlar ve hediyelerle de katılımcıların günün yorgunluğunu üzerlerinden atmalarını amaçladıklarını söyledi.
 
“HEDEFİMİZ YAKLAŞIK 15 BİN KAMYONCU DOSTA ULAŞMAK”
 
Aydinç, kamyoncu dostlarını ve madeni yağ satıcılarını, kamyoncuların sıklıkla uğradıkları dinlenme tesislerinde, ağır ticari araç servislerinin ağırlıklı olduğu sanayi sitelerinde ve nakliye kooperatiflerinde misafir edeceklerine işaret ederek;
 
“Esas amacımız kamyoncu dostlarımıza keyifli zaman geçirtmek, onların yüklerini hafifletmek, sıkıntılarını paylaşmak ve onları dinlemek. Ağır şartlar altında çalışan ve yollarda direksiyon sallayan dostlarımızın bir miktar da olsa dinlenmelerini sağlamayı bunu yaparken de doğru ürün kullanımı hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz yılsonuna kadar yaklaşık 15 bin kamyoncu dostumuza ulaşmak, onları bilgilendirmek, eğlendirmek.”
 
Serdar Aydinç, özellikle nakliyecilik ve taşımacılık sektöründeki düşük kar marjından dolayı, firmaların maliyetleri azaltmak için birçok masraf kalemlerini tekrar tekrar gözden geçirdiklerini belirterek, “Tabi, en yüksek masraf kalemini yakıtın oluşturduğu herkes tarafından biliniyor. Her ne kadar madeni yağlar, toplam maliyetlerin içinde ufak bir yüzde oluştursa da, doğru ürün kullanılmadığı zaman veya bakımlar zamanında yapılmadığında, bu ufak yüzde tüm maliyetleri doğrudan etkiliyor ve bir anda maliyetlerin ana kalemlerinin nedeni olabiliyor” dedi.
 
Aydinç, şimdiye kadar Marmara Bölgesi’nde İzmir Körfez Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen road show ile 150, Çayırova Dinlenme Tesisleri’nde 120, Adapazarı İnci Dinlenme Tesisleri’nde 140, İstanbul Nakliyeciler Sitesi’nde 270 kişi, Gebze Marmara Terminali’nde 350, OPET Mehmetçik Vakfı Kurtköy İstasyonunda ise 140 kamyoncu dosta ulaşıldığını kaydetti.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim