• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Optimist kurslarında sertifika heyecanı

Optimist kurslarında sertifika heyecanı
Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi ile ESKİ Gençlik ve Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği optimist yelkenli tekne eğitimlerini tamamlayan ikinci dönem kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Optimist kurslarında sertifika heyecanı

Eskişehir'de Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı içinde yer alan yapay gölette, Büyükşehir Belediyesi ile ESKİ Gençlik ve Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği optimist yelkenli tekne eğitimlerini tamamlayan ikinci dönem kursiyerler sertifikalarını aldılar. Böylece Eskişehir’de 40’ın üzerinde sertifikalı yelkenci yetişti.

Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’ndaki yapay gölette gerçekleştirilen, 18 saatlik optimist yelkenli tekne temel eğitimini başarıyla tamamlayan ikinci dönem kursiyerler, denizi olmayan Eskişehir’de yelkenli tekne eğitimi alabildikleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kursiyerler sertifikalarını Eskişehir milletvekili Kazım Kurt ve ESKİ Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerinden aldılar. Törende konuşma yapan Milletvekili Kazım Kurt, denizi olmayan Eskişehir’de yelkenli tekne eğitimi verilmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere, ESKİ Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerini ve eğitmenleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Tören sonunda kursiyerler park içinde bulunan gölette optimist teknelerinin yelkenlerini açarak marifetlerini sergilediler.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Eski Spor işbirliğiyle, Eylül ayı içinde yetişkinlere yönelik “Laser” olarak tabir edilen yelkenli tekne eğitimlerine başlayacak.

eskisehirden-yelkenciler-yetisiyor-iha-20110821ay457260-01.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim