• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Orka Life'dan İzmit'te temel atma töreni

Orka Life'dan İzmit'te temel atma töreni
Orka Life’ın temel atma töreni Kocaeli’nde ünlü oyuncu Nuri Alço ve ünlü ses sanatçısı Onur Akın gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli’nde Yuvacık Tınaztepe mevkiinde yüzde 72’si yeşil alan olarak inşaa edilecek Orka Life karma konut projesinin temel atma töreni spor, sanat ve iş dünyasının önemli temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

SPOR, SANAT VE İŞ DÜNYASI BULUŞTU

Orka Life’ın temel atma töreni birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Temel atma törenine Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Orka Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Torunoğulları, ünlü oyuncu Nuri Alço, ünlü ses sanatçısı Onur Akın, Mamik Group’un sahibi Haluk Mamik, Kavan İnşaat’ın sahibi Bülent Kavan, KYÖD Başkanı Haşmet Belen, KOTO Başkanı Murat Özdağ, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüsayin Üzülmez ve İzmitli işadamları ile basın mensupları katıldı. 

TORUNOĞULLARI: KONUT ANLAYIŞINA YENİLİK GETİRİYORUZ

Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Kocaeli’nde gerçekleştirecekleri Orka Life projesiyle Kocaeli’nde ‘toplu konut’ anlayışına yenilikler getireceklerini söyleyerek, “Orka Life projesi ve devamında gelecek projeler adeta bir tatil köyünü andıracaktır. Kocaeli'nde değişik projeler yapmayı hedefliyoruz. Orka Life karma konut projesi, Kocaeli halkı için hayırlı olsun. Orka Group'un bağlı olduğu Edelstaal Group, turizm ve inşaat sektörleri iyi bilen bir firmadır. Thomas Cook ile yaptığımız işbirliği anlaşmasıyla Türkiye’de ‘Sentido’ otellerini Fethiye, Dalaman ve Marmaris’te genişletmeyi planlıyoruz. Edelstaal Group olarak Türkiye’de turizm ve inşaat sektörlerinde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

ORMAN: ADETA TATİL KÖYÜNÜ ANDIRIYOR

Orka Life’ın temel atma töreninde basına açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Orka Life’ın Kocaeli’nin en güzel yerine yapılmakta olduğunu belirtti. Kendisinin de inşaat sektörünün içinde olduğunu hatırlatan Orman, Orka Life karma konut projesinin adeta bir tatil köyünü andırdığını söyleyerek, projenin çok başarılı planlandığını ve tamamlandığında daha da güzel olacağını ifade etti.

PROJE 18 AYDA TAMAMLANACAK

Orka Life projesinin 18 ayda tamamlanması hedefleniyor. 2015 yılının yaz aylarında bitirilmesi planlanan Orka Life, kesintisiz orman manzarası, doğa ve insan birlikteliğinin yeniden yorumlanarak hayata geçirildiği, uzmanlarca yapılan özel peyzaj uygulamaları ve çevre düzenlemesi ile doğal yaşam alanını, insanların beğenisine sunuyor. Orka Life’ta yeşilin dinginliğini yaşam alanına ait bahçelerden, cephelere ve rekreasyon alanlarına kadar hayatın her anında yaşamak mümkün olacak. Orka Life, Kocaeli’nde bir ilk olarak tasarlanan daire içi kat bahçeleri ile deniz ve dağ manzarası eşliğinde müstakil bir yaşam vaad ediyor. Projede bir iş merkezi, market, restoran ve kreş yer alıyor. Öte yandan açık ve kapalı otopark, açık havuz, çocuk havuzu, aqua park, süs havuzu, snack bar, fitness salonu, squash, çocuk oyun parkı, havuz başı restoran ve cafe, tenis kortu, basket sahası, voleybol sahası, futbol sahası, sauna, buhar odası, şok havuzu, Türk hamamı, tropik jakuzi ve vitamin bar gibi ayrıcalıklar projede bulunuyor.

ORKA LİFE PROJESİNDE GÖZE ÇARPAN AYRICALIKLAR

- Orka Life, İzmit merkeze 10 km, Interteks Fuar alanı ve Outlet Center’a 6 km, CarrefourSa Alışveriş Merkezi’ne ise 7 km mesafede yer alıyor.
- Doğal orman bölgesi olan Kartepe Ormanı, Yuvacık Barajı ve turizm yaylalarına sadece birkaç dakika uzaklıkta olan Orka Life, çam ormanlarının temiz havasını ve tatil köyü tadında yaşam stilini, kalite ve konforla birleştirdiği rafine bir yaşam vaad ediyor.
- Orka Life’da, her konuta özel açık otopark, güvenlik kontrollü ana giriş ve çıkış, site çevresinde kameralı güvenlik sistemi, blok kapısı ile daire içi görüntülü karşılama sistemi, sosyal tesisler ve güvenlik noktaları ile konuttan görüşme imkanı, TV uydu yayını ve Digitürk sistemi, 7/24 saat aktif güvenlik ekibi, bahçe ve çocuk alanları dahil, tüm sitenin görüntülü kontrol sistemi ile korunması sayesinde güvence altına alınan bir hayat fırsatı yer alıyor.

cimg3833.jpg

cimg3849.jpg

cimg3854.jpg

cimg3860.jpg

cimg3767.jpg

cimg3782.jpg

cimg3787.jpg

cimg3823.jpg

Sinan SAYGI - ULAŞIM ONLİNE

www.ulasimonline.com (ÖZEL HABER)
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim