• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Orkun Group filosunu Ford ile güçlendirdi

Orkun Group filosunu Ford ile güçlendirdi
1989 yılından bu yana İstanbul’da uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Orkun Group, araç filosunu 50 adet Ford Cargo 1846T Midilli çekiciyle güçlendirdi.

 

1989 yılından bu yana İstanbul’da uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Orkun Group, araç filosunu 50 adet Ford Cargo 1846T Midilli çekiciyle güçlendirdi.
 
Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda düzenlenen törende; Ford Otosan Cargo İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e bir plaket sundu.
 
İlhan Karadeniz, törende yaptığı konuşmada; “Bugün, 50 adet Cargo 1846T alarak filomuzu güçlendirdik. Ocak ayında 25 adet daha Ford Cargo 1846T çekici alacağız. Filomuzu 2014’te 300’e, 2015’te ise yeni yatırımlar yaparak 400 adete ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. 24 yıldır tüm Avrupa ülkeleri, Ortadoğu, Rusya ile Orta Asya’ya komple ve parsiyel yük taşımacılığı yapan Orkun Nakliyat’ın köklü tecrübesiyle müşterilerinin ölçü dışı, tehlikeli madde nakliyesi ve diğer özel taşımalarını gerçekleştirdiğini belirten Karadeniz, konuşmasında Ford Cargo’yu neden tercih ettiklerini de şöyle anlattı:
 
“Biz Türkiye’nin en yüksek hacimli taşıma yapan firmalarından biriyiz. Yenilikleri takip ediyor ve çözüm odaklı çalışıyoruz. Araç parkımızda 190 çekici ve 220 dorsemiz var. 2014 yılında daha da büyüme hedefimiz doğrultusunda Ford Cargo 1846T çekiciyi tercih ettik. Ford Cargo 1846T çekici, sağladığı yakıt tasarrufu, yedek parça ve servis hizmeti ile bizim için en iyi araç. Yakıt tüketim değerleri çok iyi. 100 kilometrede 28 litre yakıyor. Fiyat bakımından da avantajlı. Sağlamlık farkını gözle görebiliyoruz. En doğru kararı vermiş olmaktan mutluyuz.”
 
Ford Cargo 1846T Midilli Çekici ile yüksek performans, düşük yakıt tüketimi
 
One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması doğrultusunda geliştirilen 1846T Midilli çekici, Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip. 960mm 5’inci teker yüksekliğine sahip yeni Ford Cargo 1846T Midilli çekici, uluslararası taşımacılığın taleplerini karşılayacak megatreyler ile  hacimli yük taşıyıcılığına  uygun olarak tasarlandı.
 
460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku, düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T Midilli çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T Midilli çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim