• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Osman Tural, Van'da inceleme yaptı

Osman Tural, Van'da inceleme yaptı
PTT Genel Müdürü Osman Tural, depremin vurduğu Van'da incelemelerde bulundu.

PTT Genel Müdürü Osman Tural Van'da incelemelerde bulundu

PTT Genel Müdürü Osman Tural, incelemelerde bulunmak üzere Van'a geldi. Tural, Genel Müdür Yardımcıları Özay Atbaş, Yusuf Toprak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Van ve ilçelerindeki PTT kurumlarında incelemelerde bulundu. Konteynerlerin kurulacağı yerde çalışmaları yerinde gören Tural, çadırlarda kalan ailelerle sohbet edip sıkıntıları dinledi.

PTT çalışanları adına konuşan Mehmet Yahya Arvas, hava şartlarının kendilerini zorladığını ama yine de çalışmalara ara vermediklerini belirterek, "PTT camiası, bütün personeliyle her hizmeti vatandaşlarımızın ayaklarına kadar götürüyor. Bir mağduriyet gördüğümüz zaman görevimiz olmasa bile yetkili kişilere ileterek o vatandaşın mağduriyetini gidermeye çalışıyoruz. Bütün gücümüzle buradayız" dedi.

Daha sonra Muradiye ilçesine geçen Tural, hasardan dolayı boşaltılan bir binayı inceledi. Muradiye'de PTT hizmet binasının hemen yıkım işlemlerinin başlatılması için talimat veren Tural, yeni binanın yapılabilmesi ve 6 ay içerisinde hizmete girmesi için çalışmaların şimdiden başlatılmasını istedi.

Muradiye ziyaretinin ardından il merkezine gelen Tural, PTT Baş Müdürlüğü bahçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Deprem felaketinde Muradiye ilçesindeki hizmet binası haricinde PTT'ye ait binaların ciddi hasar görmediğini ifade eden Tural, şunları kaydetti:

"Muradiye'deki hizmet binamız da boşaltılmış. Biz tüm binalarımızın tamamını gözden geçirip yeni yapılması gerek binalarımızı yeniden yapacağız. Bunlarla ilgili altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Personellerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ilk başta çadırlar göndermiştik. Şimdi ise binanın yanında bulunan boş araziye temin ettiğimiz 40 konteyner ve Valilik tarafından verilecek olan 50 konteynerin kurulma çalışmalarını başlattık. Çadırlarda ve lojmanlarda kalan personellerimizi konteynırlarda barınma sorunlarını çözeceğiz." dedi.


 

İSTANBUL HABER AJANSI &&& DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim