• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Otobüsten ucuz uçak seferleri başladı

Otobüsten ucuz uçak seferleri başladı
Borajet tarafından İstanbul ve Trabzon'a uçuş fiyatları indirilirken, vatandaşlar Zonguldak'tan Trabzon'a daha hızlı ve ucuza gidecek.

OTOBÜSTEN UCUZ UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

Borajet tarafından İstanbul ve Trabzon'a uçuş fiyatları indirilirken, vatandaşlar Zonguldak'tan Trabzon'a daha hızlı ve ucuza gidecek.

Borajet tarafından 150 TL üzerinde bulunan uçak bilet fiyatları indirildi. Firma tarafından Zonguldak-Trabzon arası bilet fiyatları 49 TL ile 79 TL'ye indirildi. Zonguldak'tan uçakla Trabzon'a gitmek isteyen vatandaşlar havaalanına giderek peşin alacakları biletlere 49 TL ödeyecekler. Rezervasyon yapan vatandaşlar ise 79 TL ücret ödeyecek. Otobüsle Zonguldak-Trabzon arası 60-65 TL arasında değişiyor ve otobüsle Zonguldak'tan Trabzon'a yaklaşık 12.5 saatlik yolculuk geçiriyor.

Borajet'in bu uygulamasının ardından vatandaşlar yaklaşık 12.5 saatlik yolu 1.5 saatte gidecek. Sabit fiyat seçeneğini sunan firma yüksek fiyat şikayetleriyle karşı karşıya kalmıştı. Daha sonra rezervasyon önceliğine göre değişken fiyat politikası ile çalışmaya başlayan firma bu sefer benzer şikayetlerle karşı karşıya kalmıştı. Firma beklediği yolcu potansiyelini bir türlü yakalayamadığı Zonguldaklılara şimdi hem sabit hem de düşük fiyat politikasıyla hizmet verecek. Yeni başlayan fiyat tarifesinde Zonguldak'tan İstanbul ve Zonguldak'tan Trabzon'a uçmak isteyenler biletini peşin alırlarsa 49 lira ödeyecek. Rezervasyon yaptırıp ödemeyi yapmayanlar ise her iki yöne 79 liradan uçacak.

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, indirimli ve sabit fiyat kampanyasının sevindirici olduğunu belirterek, "Zonguldak Havaalanı'nın yaşaması gerekiyor. Ama Zonguldak'ı ilk kez yurt içi seferlerle tanıştıran Borajet'in de beklediği yolcu potansiyeline kavuşması gerekiyor. Yeni bir kampanya fiyatıyla seferlerin başlayacak olması inanıyorum ki, Zonguldaklıların da ilgisini çekecek. Trabzon ve İstanbul'a gitmek isteyenler biletlerini hemen alırlarsa 49 lira sabit fiyat ödeyecek. Rezervasyon yaptıracaklarsa bileti aldıklarında 79 lira. Bu kampanya fiyatının Zonguldaklılar içinde bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Firma Zonguldak'ın taleplerine ses vermiş görünüyor."

Geçen günlerde bünyesinde çok sayıda sivil toplum örgütü bulunan Zonguldak Platformu üyeleri ile Borajet Yer Hizmetleri Müdürü Ahmet Can ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin'in bir araya geldiği toplantıda Zonguldaklıların temenni ve beklentileri firmaya iletilmişti. Platform üyeleri, Borajet yetkililerinden özellikle bilet fiyatlarının indirilmesi ve sabitleştirilmesini istemişti. Zonguldak'tan Trabzon'a otobüsle 60 TL'ye gidiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim