• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Otoda bahar kampanyaları başladı

Otoda bahar kampanyaları başladı
Otoda kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz kampanyaları öne çıktı.

Otoda bahar kampanyaları başladı

Otoda kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz kampanyaları öne çıktı.

Havaların ısınmasıyla birlikte showroom’lardaki ziyaretçi trafiği artıyor. Kötü geçen hava şartları nedeniyle geçen ayı 41 bin adet satışla kapatan otomobil ve hafif ticari pazarının martta 60 binlere ulaşması bekleniyor. Ayrıca kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz kampanyaları öne çıktı. Piyasada modeline göre yüzde 5’e varan indirimlerle birlikte 24 bin TL’ye 24 ay sıfır faiz uygulamaları göze çarpıyor. Özellikle küçük sınıf araçlarda ayda 230 TL’ye düşen taksitlerle Toyota Yaris veya 240 TL’ye Opel Corsa gibi araçlar satılmaya başlandı. Satışlardaki hareketliliğin yılın ikinci yarısında daha da artması bekleniyor.

En ekonomik MiTo sıfır faizle!

Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo’dan kompakt sınıfta kendini hızla kanıtlayan Giulietta modeline kadar tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçen mart ayı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında tüm Alfa Romeo modellerine yönelik olarak, 20 bin TL için 24 ay vade ve yüzde ‘0’ faiz oranıyla Alfa Romeo Finans’tan 834 TL’lik uygun taksitlerle kredi kullanma imkânı sunuluyor. Bununla birlikte mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulan MiTo’nun 95 HP dizel motorlu versiyonu da benzer avantajlı koşullarla satılmakta. Bu modelin anahtar teslim satış fiyatı 20 bin eurodan başlıyor. Sadece ‘City’ donanım paketiyle sunulan MiTo 1.3 lt dizel, 7 hava yastığı, Alfa Romeo DNA, Start&Stop, Elektronik Kilitli Diferansiyel (Electronic Q2) ve Hill Holder destekli Araç Denge Kontrol Sistemi, direksiyondan kumandalı MP3 çalarlı müzik sistemi, 16 inç alaşım jantlar gibi donanımlara sahip.

Chevrolet Cruze’da 5 bin TL indirim

Chevrolet’nin popüler orta sınıf otomobili Cruze, mart ayı boyunca 5 bin TL indirim ve 500 TL’den başlayan aylık taksit fırsatlarıyla satılıyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanyada, benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip Cruze’un satış fiyatı 35.1 bin TL’den başlıyor. 5 bin TL indirime ek olarak ayda 500 TL’den taksitlerle satılan Cruze, Sedan ve HB kasa tiplerinin yanı sıra benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Geniş güvenlik donanımlarıyla dikkat çeken ve Euro NCAP’den 5 yıldız alan Cruze’da 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), ABS ve EBD standart sunuluyor.

Borusan’dan güvenli ikinci el

Borusan Oto şubeleri her marka ikinci el araca finansman ve satış imkânı sağlıyor. Otomobil ve motosikletlerin çok detaylı incelendiğini kaydeden yetkililer 5 yaşını ve 120 bin km’yi geçmemiş BMW Premium Selection araçların yoğun ilgi gördüğünü belirttiler.

Citroen’de faiz sıfırlandı vade uzadı

Fransız marka Citroen mart ayına 24 ay sıfır faizle verdiği 24 bin TL’lik kredi seçeneğiyle damga vuruyor. Markanın showroom trafiği ikiye katlanmış durumda.

Citroen, mart ayında tüm binek modellerinde 24 aya kadar olan vadelerde yüzde “0” faiz ve indirim ayrıcalıkları sunuyor. Mart ayına özel kampanyada, Citroen’in lokomotif modelleri olan C4 ve C5’te 1000 TL’ye varan indirimler uygulanırken, 24 bin TL’ye 24 ay için yüzde ‘0’ faiz imkânı tanınıyor. Geniş iç mekânıyla 7 kişiye kadar oturma imkânı sunan, yüksek donanım özellikleriyle fark yaratan C4 Picasso’daysa 5 TL’ye varan indirim mevcut. Bu modelde, 18 bin TL kredi için 18 ay vede ve yüzde ‘0’ faiz avantajı da var.

Bu modellerin dışında kalan diğer tüm Citroen binek modellerinde, yani C1, C3, C3 Picasso, DS3 ve DS4’te uygun ödeme koşulları göze çarpıyor. Nitekim 18 bin TL kredi için, 18 aylık vadede yüzde ‘0’ faiz avantajı sunulmakta.

Binek araçların yanı sıra ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören ve bu sınıftaki araçlarını da ihmal etmeyen Citroen, popüler modeli Nemo için yüzde ‘0’ faiz seçeneği de olan imkânlar sunuyor. Bu çerçevede Nemo’yu 15 bin TL için 15 ay vadede yüzde “0” faizli krediyle satın almak mümkün. Ayrıca Nemo’da 4 bin TL’ye varan fiyat avantajı da mevcut. Berlingo Combi modelindeyse 5 bin TL’ye varan indirimin yanında 15 bin TL için 15 ay ve yüzde ‘0’ faiz avantajı da var.

Benzinli fiyatına dizel

Bravo F iat, orta sınıf hatchback otomobili Fiat Bravo için bir kampanya başlattı. Geçtiğimiz yıl Linea için başlatılan ve büyük ilgi gören kampanyanın bir benzerini bu kez Bravo için düzenleyen Fiat, müşterilerine avantajlı satın alma koşulları sunmayı hedefliyor. ‘Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo’ kampanyası çerçevesinde ‘Active Plus’, ‘Dynamic Plus’ ve ‘Sports Style’ donanımlı Bravo’nun 1.6 lt 105 HP ve 120 HP’lik dizel motorlu versiyonları, 1.4 lt benzinli motora sahip versiyonlarıyla aynı fiyata satılıyor. Kampanya kapsamında Bravo’nun ‘Active Plus’ donanımlı 105 HP’lik 1.6 lt dizel motor seçeneği 42 bin 920 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Bravo’nun ‘Dynamic Plus’ donanımlı 105 HP’lik dizel seçeneği 45 bin 820 TL’den, ‘Sports Style’ donanımlı 120 HP’lik 1.6 lt dizel versiyonuysa 51 bin 180 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip. Bununla birlikte Fiat, hafif ticari araçlarında da 20 bin TL için 2 yıl vadeli, yüzde ‘0’ faizli ödeme seçenekleri sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim