• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Otokar 8 adet KENT 290H'yi teslim etti

Otokar 8 adet KENT 290H'yi teslim etti
Otokar’ın çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı otobüsü Kent 290H’nin 8 adeti daha İstanbul yollarında boy gösterecek.

OTOKAR 8 ADET KENT'İ TESLİM ETTİ

Otokar’ın çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı otobüsü Kent 290H’nin 8 adeti daha İstanbul yollarında boy gösterecek.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, Türkiye’nin dört bir tarafında büyük ilgi gören otobüsü Kent 290H için yoğun talep görmeye devam ediyor. Otokar, toplam 8 adet Kent 290H’yi farklı şirketlerden isimlere 3 Kasım 2010 günü İstanbul’daki Otokar Yetkili Bayisi Örnek Oto’da teslim etti. Düzenlenen teslimat törenine Otokar Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve Otokar Yetkili Bayisi Örnek Oto’nun sahibi Yunus Öztepe ile Kent Satış Müdürü Mürsel Gülkanat katıldı. Törende ayrıca Kent’i alan isimlerden Mustafa Altuntaş, Ahmet Kelkitli, Feyzi Aksu, Necat Eroğlu, Şark Nakliyat’tan Osman Kaya ve Mehmet Şark ile Şirin Yıldırım Oto’dan Selahattin Yıldırım da hazır bulundu. İstanbul Halk Ulaşım A.Ş., Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Tic. A.Ş. ve Mavi Marmara Ulaşım Trz. Oto. A.Ş. üyeleri de törende davetli olarak yer aldı.

“Toplu taşımacılığın en yeni alternatifi”

Otokar Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, törende yaptığı konuşmada, toplu taşımacılıktaki iddialı otobüsleri olan Kent 290’nin değişik bölgelerden çok fazla talep aldığına dikkat çekti. Akgül, “ Kent 290H gerek kullanım kolaylıkları gerekse kalitesiyle yoğun talep görüyor. Bugün de farklı firmalara değişik sayılarda Kent teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm beklentiler göz önüne alınarak ve özel olarak üretilen Kent 290H’lerin kullanıcılarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. Aracı alan firma temsilcileri de Kent 290H’nin yüksek kalitesine ve verimliliğine dikkat çekti.

Otokar Ailesinin En Genci, En Büyüğü Kent

KENT 290H, çağdaş şehir içi toplu taşımacılığında belediye ve özel halk otobüsü kooperatiflerinin kullanıma uygun olarak geliştirildi. KENT 290H modern görünüşü, Euro4 emisyon seviyesine sahip çevreci motoru, 6 silindirli 7150 cc 290 BG ve 1200 Nm torku motoru ile güçlü ve yüksek performanslı bir otobüs. Araç ayrıca otomatik şanzımanı, kliması, geniş iç mekanı ile konforlu, üstün üretim teknolojisi, dayanıklılığı ve emniyeti ile dikkat çekiyor. Yakıt tüketimindeki cimriliği, düşük işletme ve bakım giderleri, üstün manevra kabiliyeti KENT 290H’nin şehiriçi kullanımı için ideal otobüs olmasını sağlarken, ABS, ASR sistemleri, tam kuru havalı disk frenleri güvenliği artırıyor. Sınıfında, önde bağımsız aks uygulamasının yapıldığı ilk araç olan KENT 290H, benzersiz süspansiyonu ve üstün yol tutuşu ile yolcularına sınıfının en konforlu seyahat imkanını veriyor. KENT 290H, rampa ve asansör imkanları ile engelli yolcu taşımacılığında da fark yaratıyor.

İskelet sisteminde, korozyona karşı mukavemetli, galvaniz boru profil ve saclar kullanılan Kent, dayanıklılığı ile de dikkat çekiyor. Özel ısı izolasyonu, yüksek kapasiteli kliması, ilave ısıtıcısı Türkiye’nin her bölgesinde, her iklim koşulunda ideal iç koşulları sunuyor. Ayarlanabilir direksiyonu, elektronik arıza teşhis sistemi, güvenli geri manevra sağlayan geri görüş sistemi, araç içi kamera sistemi, radyo, CD/MP3 çalar ve şoför kabininde hoparlör sistemi, LCD ekran Kent 290H’nin tercih edilmesini sağlayan özellikler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim