• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Otokar, Erguvan KENT 290LF eğitimi verdi

Otokar, Erguvan KENT 290LF eğitimi verdi
İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. bünyesinde hizmet vermeye başlayan erguvan renkli KENT 290LF kullanıcılarına Otokar Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.

Otokar, Erguvan KENT kullanıcılarına eğitim verdi

İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. bünyesinde hizmet vermeye başlayan erguvan renkli KENT 290LF kullanıcılarına Otokar Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.

Otokar bayileri Örnek Oto, Atalay ve Güneş Oto’da toplamda 59 kaptan kullanıcı eğitimi aldı. İstanbul Otobüs A.Ş. ihalesi kapsamında en çok tercih edilen otobüs olan ve Haziran ayı başında düzenlenen törenle hizmete giren KENT 290LF kullanıcılarına Otokar Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü tarafından eğitim verildi. "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Ulaşım ve Taşıma Araçları" kategorisinde "İyi Tasarım Ödülü"ne layık görülen ve İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. bünyesinde toplu taşımacılık hizmetine başlayan KENT 290LF’leri kullanacak olan kaptanlara geçtiğimiz haftalarda pratik ve teknik eğitim verildi.

İlk grup araçların satışlarının yapıldığı Örnek Oto, Atalay ve Güneş Oto bayilerinde toplamda 59 kullanıcı eğitim aldı. Verilen eğitimlerden çok memnun olan KENT 290LF kullanıcıları, araçları yakından inceleyerek teknik özellikler hakkında bilgi aldılar. Araç üzerinde pratik eğitim de alan kullanıcılar, KENT 290LF’lerin alçak tabanlı olması, engelli taşımacılığına uygun yapısı ve yüksek performansı ile şehiriçi toplu taşımada büyük konfor sunduğunu belirttiler.

Kent 290LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

EEV seviyesinde düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim