• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Otokar, ilk aracını İspanya'ya ihraç etti

Otokar, ilk aracını İspanya'ya ihraç etti
Otokar’ın yeni minibüsü M-2010 ilk kez İspanya’ya ihraç edildi. Otokar’ın minibüsü Granada ve Irun şehirlerinde kullanılacak.

Otokar, ilk aracını İspanya'ya ihraç etti

Otokar’ın Türkiye'de M-2010 adıyla piyasaya çıkan ve Avrupa'da CENTRO adıyla satışa sunulan 14 kişilik minibüsü, ilk kez İspanya’ya ihraç edildi. Minibüs, Granada ve Irun şehirlerinde topluma taşımada kullanılacak.

İlk ihracat, İspanya’nın Granada şehrine yapıldı. Düzenlenen teslimat törenine La Zubia Belediye Başkanı Mercedes Diaz ve İspanya’nın yetkili Otokar bayisi Somauto’nun Genel Müdürü Antonio Bautista katıldı. M-2010’un İspanya’da ses getirmesinin ardından ikinci siparişi ise Irun şehrinin önde gelen taşımacılık firması olan AUIF tarafından verildi. 16 Kasım’da başlayan ve İspanya’nın en büyük ticari araç fuarı olan FIAA Madrid Fuarı’nda AUIF’in kendi kurumsal rengi ve logosu ile sergilenecek M-2010, fuarın ardından firmaya teslim edilecek.

La Zubia Belediye Başkanı Mercedes Diaz, “Minibüsün her iki aksta havalı süspansiyonlu olması, engelli rampasının sağladığı ayrıcalıklar ve geniş iç hacmi bizim için cezbedici oldu. Son yıllarda otobüsleri ile İspanya’da marka bilinirliği oldukça yükselen Otokar’ın sağladığı satış sonrası hizmet ağı ise M-2010’u seçmemizdeki en önemli etkenlerden biriydi” dedi.

OTOKAR İSPANYA’DA RAKİPSİZ OLACAK

Otokar İspanya bayisi Somauto’nun Genel Müdürü Antonio Bautista ise “M-2010; EU 2001/85 normlarına uygun, Avrupa’nın talep ettiği yüksek kalite standartlarına sahip, modern, pratik ve oldukça sağlam bir toplu taşıma aracı. Sınıfının tek tam havalı süspansiyonlu minibüsü olan M-2010 İspanya pazarında büyük beğeni topladı. Bu segmentte 40 yılı aşkın süredir Türkiye’nin lider üreticisi Otokar, İspanya’da da rakipsiz olacak.” dedi. Granda’da kullanılacak minibüs; oturan, ayakta yolcu ve engelli olmak üzere toplam 22 yolcu taşıma kapasitesine sahip.

ulasimgazetesi.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim