• BIST 9538.49
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Otokar Kent 290LF, Samsun'u da taşıyacak

Otokar Kent 290LF, Samsun'u da taşıyacak
Samsun Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada Otokar’ın Kent 290LF otobüslerini kullanacak.

OTOKAR, SAMSUN'U DA TAŞIYACAK

Samsun Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada Otokar’ın Kent 290LF otobüslerini kullanacak.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar’ın, Türk mühendislerinin tasarımı olan 12 metrelik otobüsü KENT 290LF, Samsun’daki hafif raylı sistemi tamamlayan hatlarda kullanılacak. Çağdaş ve modern yolculuk sunması nedeniyle büyük beğeni toplayan Otokar Kent 290LF, Samsun’da hafif raylı sistemin ulaşamadığı noktalarda yolcuları çift yönlü taşıyacak.

Samsun Ulaşım A.Ş. (SAMULAŞ) tarafından işletilecek 15 otobüsün ilk 7’sinin teslimatı 01 Aralık 2010 Çarşamba günü Otokar’ın Samsun bayisi İlk-el Kollektif Şirketi’nde düzenlenen törenle yapıldı. Törene Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Genel Sekreter Kenan Şara, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Makina İkmal ve Onarım Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi katıldı. Otokar adına Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar Satış Yöneticisi Erol Mertan, araçların satışını gerçekleştiren Otokar Samsun bayisi İlk-el’in Sahibi Tansu Alan ve İlk-el Satış Müdürü İbrahim Akkaya törende hazır bulundu.

Kent 290LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı ve geniş iç hacmi ile yolculara eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

Güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim