• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Otokar KENT'e "Jüri Özel Ödülü" verildi

Otokar KENT'e "Jüri Özel Ödülü" verildi
Kurulduğu günden bu yana toplu taşımacılık alanında pek çok yeniliklere imza atan Otokar’ın Kent otobüsü, Belçika’da düzenlenen Busworld 2011 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Otokar KENT, Busworld Fuarı’nda “Jüri Özel Ödülü”nü kazandı

Kurulduğu günden bu yana toplu taşımacılık alanında pek çok yeniliklere imza atan Otokar’ın Kent otobüsü, Belçika’da düzenlenen Busworld 2011 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı bol ödüllü Kent LF otobüsü bir ödülün daha sahibi oldu. 2010 yılında Design Turkey “İyi Tasarım Ödülü”nün sahibi olan Kent LF, Belçika’da düzenlenen Busworld 2011 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda da dikkat çeken bir çok özelliği ile Jüri Özel Ödülü’nü de almaya hak kazandı.

European Coach Week (Avrupa Otobüs Haftası) kapsamında verilen ödülü jüri başkanından alan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Busworld kapsamında Kent LF otobüsleri ile Jüri Özel Ödülü’nü aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Bu büyük ödülü almaktan ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Otokar olarak yüzde 100 Türk tasarımı olan araçlar üretiyor ve bunları Avrupa başta olmak üzere 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. European Coach Week, Avrupa’nın önde gelen otobüs üreticilerinin katıldığı ve zorlu bir değerlendirme süreci sonucunda ödüllerin verildiği bir yarışma. Bu yarışmada ikinci kez ödül alıyor olmak bizi gururlandırıyor. Bir önceki yarışmada da Doruk otobüsümüz ile ‘Büyük Ödül’ün sahibi olmuştuk. Otokar’ın, Avrupa pazarında iddialı bir şekilde büyümesi ve pazar payını artırması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

European Coach Week (ECW) Jürisi yaptığı açıklamada Otokar KENT otobüsünün bu ödülü almasında bir çok sebebin etkili olduğunu belirtti. Jüri, KENT’in özellikle iç ve dışının çok uyumlu bir şekilde tasarlanması ve aracın dünyanın önde gelen otobüs üreticileri ile rekabet edecek kadar gelişmiş özelliklere sahip olması nedeniyle bu ödüle layık bulduğunu söyledi. Jüri ayrıca yaptığı açıklamada bu ödülün tüm üreticiler için inovasyon konusunda ilham kaynağı olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Kent LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent LF, bugün Avrupa’nın ve Türkiye’nin birçok önde gelen şehrinde yolcu taşımacılığında kullanılıyor.

EEV seviyesinde düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim