• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Otokar, Madrid FIAA'da görücüye çıktı

Otokar, Madrid FIAA'da görücüye çıktı
Otokar, 16-19 Kasım 2010 tarihlerinde İspanya’nın Madrid şehrinde düzenlenen “FIAA 2010 International Bus and Coach Trade Fair” fuarına katıldı.

OTOKAR, MADRİD'TE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Otokar, 16-19 Kasım 2010 tarihlerinde İspanya’nın Madrid şehrinde düzenlenen “FIAA 2010 International Bus and Coach Trade Fair” fuarına katıldı.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın İspanya bayisi Somauto 16-19 Kasım 2010 tarihlerinde Madrid’de düzenlenen “FIAA 2010 International Bus and Coach Trade Fair” fuarına Otokar markalı araçlar ile katıldı. Otokar’ın yurtdışında Vectio adıyla piyasaya çıkan Doruk, Navigo adıyla piyasaya çıkan Sultan, Centro adıyla piyasaya çıkan M-2010 ve Kent LF araçlarının sergilendiği fuarda Otokar standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Otokar İhracat Müdürü Sedef Vehbi konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Fuarda standımıza gösterilen ilgi bizim için çok memnuniyet verici. İhracat yaptığımız diğer ülkelerde olduğu gibi İspanya’da da araçlarımız gerek tasarımları gerekse dayanıklılıklarından dolayı oldukça beğeniliyor ve tercih ediliyor. Yüzde yüz Türk mühendislik tasarımı ve üretimi Otokar araçlarının yurtdışında gördüğü büyük talep hem ülkemiz hem de şirketimiz adına gurur verici” diye konuştu.

Fuar süresince Otokar ürün yelpazesinin 5,5 metreden 12 metreye kadar olan tüm araçlarının sergilenmesinin, İspanyol tüketiciler tarafından Otokar’ın tüm ürün ailesinin incelenebilmesi bakımından önem taşıdığını sözlerine ekleyen Vehbi: “Otokar, başta Avrupa olmak üzere dış pazarlarda tasarımı ve üretimi tamamen kendisine ait araçlarla yer alıyor. Yurtdışı araçlarımızı tamamen ilgili pazarların ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alıp özel olarak geliştiriyor ve üretimini yapıyoruz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim